Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/5/2020)

09:00 1/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (1/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/5/2020), μια ιδέα σας, ένας στόχος, ή και φιλοδοξία που

έχετε, θα γίνει η αιτία, να αναζητήσετε πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν επιχειρήσει σε αυτό και θα ανακαλύψετε, ότι μπορεί οι καιροί να είναι ασαφείς, θα καταφέρετε όχι μόνο να βρείτε μία άκρη αλλά και να το δρομολογήσετε. Ευνοούνται λοιπόν νέες φιλίες συνεργασίες, ή γνωριμίες με ανθρώπους ειδικούς.

Ταύρος

Δε σημαίνει ότι επειδή εσείς είστε αξιόπιστα άτομα, το ίδιο μπορεί να είναι και κάποιοι που τους εμπιστεύεστε ενώ δεν το αξίζουν στο βαθμό που το κάνετε. Τις ημέρες αυτές, ανταγωνιστικές συμπεριφορές ίσως να αντιμετωπίσετε από άτομα πιθανόν του εργασιακού σας περιβάλλοντος, αλλά ίσως να ήταν καλύτερο να μην ασχοληθείτε γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε ένα παρασκήνιο.

Δίδυμοι

Κάποια πράγματα από το στενό φιλικό ή οικογενειακό σας κύκλο, δε σας φαίνονται και πολύ φυσιολογικά, ως προς τον τρόπο που σας εξηγούνται, γι αυτό και πιθανόν να μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε από μόνοι σας τι συμβαίνει. Να θυμάστε ότι την εποχή αυτή, θα βγαίνουν σε εκκωφαντική συχνότητα κρυμμένα μυστικά, γι αυτό και προσπαθήστε να μη πέσετε απ τα σύννεφα.

Καρκίνος

Πάντα θα αισθάνεστε την ανάγκη να έχετε τους δικούς σας ανθρώπους δίπλα σας, κυρίως από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Όμως ίσως σήμερα για κάτι που σας απασχολεί, να ζητήσετε σε ένα δικό σας πρόσωπο τη βοήθειά του, να προθυμοποιηθεί, αλλά στην συνέχεια να διαπιστώσετε, ότι είναι ανακόλουθο με τις υποσχέσεις τους. Μην τα βάλετε μαζί του. Δε σημαίνει ότι δε προσπάθησε.

Λέων

Επειδή είστε άνθρωποι, με το έμφυτο ταλέντο να στρέφετε το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σας, εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή, στο να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και να έχετε την υποστήριξη κάποιων ισχυρών ανθρώπων με το μέρος σας. Μην ασχοληθείτε όμως με το παρασκήνιο που καλλιεργείται παράλληλα γύρω από το όνομά σας γιατί σας βλέπει ανταγωνιστικά.

Παρθένος

Αισιοδοξείτε γιατί είστε από τους λίγους τυχερούς της περιόδου που διάγουμε. Σπουδαίες ειδήσεις και θετικά μηνύματα, πληροφορίες θα πάρετε σχετικές με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία αλλά και την ανοδική σας πορεία στους τομείς που επιχειρείτε ή δραστηριοποιείστε τις ημέρες αυτές. Αξιοποιείστε καλά όλα εκείνα που θα σας προτείνουν αφού πρώτα τα σκεφτείτε ενδελεχώς.

Ζυγός

Αντιμετωπίστε αδιέξοδα και φοβίες που φτιάχνει το μυαλό σας ενισχύοντας τις συναισθηματικές σας άμυνες. Να ξέρετε ότι όσα επηρεάζουν αυτή την εποχή τη σκέψη αλλά και τη διάθεσή σας, διογκώνονται υπέρμετρα στο κεφάλι σας και νέα ειδήσεις ή άλλα αρνητικά μηνύματα σας μπλοκάρουν. Μην εκτίθεστε στον αρνητισμό. Κοιτάξτε μπροστά με αισιόδοξη ματιά & ανθρώπους.

Σκορπιός

Από σήμερα και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, χρειάζεται να κάνετε κάποιες επαφές, που θα σας βοηθήσουν σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εάν λοιπόν έχετε κάποιες ιδέες που πιστεύετε ότι εάν εφαρμοστούν θα ωφεληθείτε οικονομικά και θα αναδειχτείτε εργασιακά, τώρα μπορείτε να βρείτε, τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις και να επικοινωνήσετε άμεσα.

Τοξότης

Ανεξάρτητα των θεμάτων που τυχών έχουν δημιουργηθεί, λόγω της κατάστασης των περιορισμών που διάγουμε, τώρα θα χρειαστεί να γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους επόμενους στόχους σας. Πιθανόν να έχετε θορυβηθεί από διάφορες αλλαγές και ανακατατάξεις που συμβαίνουν στο εργασιακό σας πεδίο. Βρείτε λοιπόν εκεί συμμάχους & ανθρώπους μου μπορούν να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για το άμεσο διάστημα η σκέψη σας θα επεξεργάζεται σχέδια επανεκκίνησης των πεδίων της καθημερινότητάς σας. Όσοι είστε γονείς, ίσως να σας απασχολήσει η εκπαίδευση των παιδιών σας, ενώ εάν εργάζεστε, πιθανόν να εξετάσατε εκ νέου κάποιες συνεργασίες που είχατε αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Αναθεωρήσεις λοιπόν θα κάνετε, κι αυτό πλέον επιβάλλεται.

Υδροχόος

Συναισθηματικά ίσως να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι σήμερα. Πιθανόν κάποιος προϊστάμενός σας να σας φορτώσει παραπάνω από όσα σας αναλογούν και να μη δείχνει την ανάλογη κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε. Αναλογιστήκατε όμως, εάν και αυτός με τη σειρά του εισπράττει εκείνο που πραγματικά χρειάζεται για να του δείξετε υπευθυνότητα λόγω των δύσκολων καιρών;

Ιχθείς

Προσπαθήστε σήμερα να είστε περισσότερο συνεπείς στα εργασιακά σας καθήκοντα, ή εκείνα που σας βάζει το σπίτι και η οικογένεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε, ακόμα και με προϊστάμενους που μπορεί να κατηγορηθείτε πως αφήνετε κάποιες παραλήψεις στην τύχη τους. Δεν είναι καιρός να δημιουργείτε άσχημες εντυπώσεις στους άλλους.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα