Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2020)

09:00 14/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/9/2020), πολλές είναι οι υποχρεώσεις τα καθήκοντα

και οι εκκρεμότητες που τρέχουν, που θα σας αγχώσουν τις ημέρες αυτές και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να κινηθείτε με σωστό προγραμματισμό, για να είστε συνεπείς στους χρόνους σας. Ιεραρχήστε κατά προτεραιότητα το τι πρέπει να κάνετε, φροντίζοντας να ασχολείστε με ένα πράγμα τη φορά. Μην ανοίγετε πολλές δουλειές μαζί, γιατί αφενός μεν, δε θα μπορέσετε να τις διεκπεραιώσετε, με αποτέλεσμα να μείνουν στη μέση, αφετέρου θα χάσετε όπως λέμε τη μπάλα και δε θα ξέρετε από που να ξεκινήσετε και από που να σταματήσετε.

Ταύρος

Η εβδομάδα σας ξεκινά με το πολύ καλό νέο, που λέει ότι από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, θα δείτε να δρομολογούνται στη ζωή σας, θετικές εξελίξεις και σημαντικά γεγονότα, σε σημαντικούς τομείς. Αρκεί κι εσείς, να έχετε τα αντανακλαστικά και τη διαίσθησή σας ανοιχτή, ώστε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Τους στόχους και τα σχέδια του προηγούμενου καιρού, μπορείτε να τα προχωρήσετε και να βρείτε σε αυτό, ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν, όπου και όποτε τους χρειαστείτε. Κοιτώντας πάντοτε προς την κατεύθυνση που θέλετε να οδηγηθείτε, μείνετε πιστή στις φιλοδοξίες σας.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, το σπίτι και ο χώρος του θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Πιθανόν να θελήσετε να προβείτε σε κάποιες επισκευές, να αλλάξετε τους χώρους της διαρρύθμισης που έχει, να αναζητήσετε σε κάποιες περιπτώσεις, ένα καινούργιο και πιο λειτουργικό περιβάλλον, ή να επιμεληθείτε το χώρο που περνάτε τις περισσότερες στιγμές σας, με τους ανθρώπους που συγκατοικείτε. Σίγουρα οι καιροί δεν δίνουν το περιθώριο για πολλές δαπάνες, όμως κάντε το σταδιακά και θα σας φτιάξει σίγουρα τη διάθεση. Άλλωστε πρέπει να έχετε ένα τακτοποιημένο περιβάλλον για να ηρεμείτε.

Καρκίνος

Εδώ και καιρό, δίνετε μαθήματα κυριολεκτικά στους ανθρώπους που ζουν και συνεργάζονται μαζί σας, αφού με την αποφασιστικότητά σας, έχετε πάρει το παιχνίδι της προσωπικής σας σταδιοδρομία, τόσο δυναμικά στα χέρια σας, που μοιάζετε σαν να μην υπάρχει τίποτα που να ανακόψει την πορεία σας. Και πολύ καλά κάνετε αγαπητοί φίλοι, αφού, με ότι και αν καταπιαστείτε, δεν το αφήνετε στη μέση με την πρώτη δυσκολία και επιμένετε να το πάτε ως το τέλος. Έτσι λοιπόν η περίοδος αυτή, είναι για εσάς πολύ σημαντική, αφού, μπορεί να αναλάβετε νέες και δυσκολότερες κατά άλλους ευθύνες.

Λέων

Την περίοδο αυτή, καλό θα ήταν να σκεφτείτε και να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα τα θεωρούσατε δεδομένα. Σε μια εποχή που αλλάζει με δραματικούς ρυθμούς από τη μια στιγμή στην άλλη, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας εγγυηθεί, ότι θα παραμείνει στη θέση του, ότι θα συνεργάζεται μαζί σας, όπως έκανε πάντοτε, ότι οι πηγές του σταθερού σας εισοδήματος δε θα αλλάξουν. Επιπλέον, εάν κάποια θέματα που θεωρείτε σημαντικά, δεν εξελίσσονται με την ταχύτητα που θα επιθυμούσατε, ίσως να χρειαστεί, να επανεξετάσετε τις προοπτικές τους από την αρχή.

Παρθένος

Κάτι καλό έχει αρχίσει να συμβαίνει και να εξελίσσεται στη ζωή σας και αυτό έρχεται να επιβραβεύσεις τις προσπάθειές σας, να τη δείτε να προχωρά, στους σημαντικούς τομείς που εργάζεστε για την επιτυχία τους. Το ευχάριστο νέο είναι, ότι πραγματικά, θα έχετε και την τύχη με το μέρος σας, να σιγοντάρει τις προσπάθειές σας. Τώρα, θα υπάρξουν άνθρωποι, που θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία και οικονομική άνοδο. Θα έχετε πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης και σταδιοδρομίας. Θα ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες και συνήθειες, που σας δίνουν την έμπνευση να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί.

Ζυγός

Ως άνθρωποι που ακόμα και με εκείνους που δεν ταιριάζετε, πάντα θέλετε να κρατάτε τις ισορροπίες, ή έστω μια σχέση στα πλαίσια της αξιοπρέπειας, δεν διαγράφετε ανθρώπους εύκολα από τη ζωή σας. Μερικές φορές, αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο ως επιλογή, αφού κάποιοι άνθρωποι μπορεί να λειτουργήσουν τοξικά, απέναντι στην ψυχολογία σας, εκμεταλλευόμενοι το βήμα που τους δίνετε, ή το περιθώριο να υπάρχουν στη ζωή σας. Ένας πρώην έρωτας λοιπόν, ή ένας άνθρωπος που κάτι πήγε να γίνει μεταξύ σας πιο ερωτικό στο παρελθόν, τώρα επανέρχεται και ζητά επίμονα μια επανασύνδεση μαζί σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/9/2020), επανέρχονται το διάστημα αυτό, κάποιοι στόχοι, ή προτάσεις που είχατε προς επανεξέταση. Όλα δείχνουν ότι το διάστημα της εσωστρέφεια και της περισυλλογής, έχει παρέλθει και τώρα σας περιμένουν αλλαγές, τις οποίες και δεν χρειάζεται να τις αποφύγετε. Σίγουρα θα αναγκαστείτε να σηκώσετε ψηλά τα μανίκια, να δοκιμάσετε πράγματα που δεν τα είχατε ξανά κάνει στο παρελθόν, όμως σίγουρα θα βασίζονται στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας. Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε, είναι να διευρύνετε το επαγγελματικό κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, αφού μέσα από εκεί θα πάρετε ιδέες.

Τοξότης

Ευκαιρίες επαγγελματικής, ή οικονομικής εξέλιξης θα έχετε, αρκεί να έχετε τα αντανακλαστικά και το ένστικτο να τις εντοπίσετε και να τις αρπάξετε κυριολεκτικά. Ανεξάρτητα από το αν εργάζεστε ή όχι, φαίνεται ότι χρήματα θα βγάλετε, από κάτι που γνωρίζετε ως αντικείμενο και το κάνετε καλά. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Κάντε επαφές με ανθρώπους που έχουν την δύναμη την θέση αλλά και τις προοπτικές να συνεργαστείτε μαζί τους. Το λάθος σας θα είναι, να πείτε στον εαυτό σας, ότι δεν υπάρχει κάτι καλό να μου συμβεί και να διακατέχεστε από αισθήματα ηττοπάθειας.

Αιγόκερως

Μια ανάγκη μέσα σας, σας ζητάει να αλλάξετε κομμάτια του τρόπου που εξελίσσεται η καθημερινότητά σας. Από τη στάση που κρατάτε στις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις, μέχρι και να εντάξετε στο πρόγραμμά σας, μία νέα δραστηριότητα, ξεκινώντας έτσι, έναν κύκλο ανανέωσης. Για αρχή θα σας διαβεβαιώσω, ότι είστε στη σωστή κατεύθυνση, αφού η περίοδος αυτή, είναι άκρως δημιουργική και προωθεί τους στόχους και τα σχέδιά σας, με έναν τρόπο που πολλές φορές θα σας έρχονται λύσεις, σαν να προήλθαν από έναν μηχανής θεό. Τώρα μπροστά σας θα σας ανοιχτούν καινούργια πεδία για να τα κατακτήσετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/9/2020), η εβδομάδα ξεκινάει με την ανάγκη να στραφείτε στον εαυτό σας και να επανεξετάσετε κάποιες σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις, που σε ορισμένες περιπτώσεις, πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, διαταράχτηκαν. Θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη της παρουσίας κάποιων ανθρώπων στην καθημερινότητά σας, που σας έχει λείψει, για λόγους ακόμα και μιας παρεξήγησης. Από την άλλη μεριά, η νοσταλγία, χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας και ίσως αναζητήσετε κάποια στέκια που συχνάζατε στο παρελθόν και κάποια άτομα που μοιραστήκατε μαζί, δύσκολες αλλά υπέροχες στιγμές. Κάντε το αν το έχετε ανάγκη.

Ιχθύς

Με την ασάφεια που διέπονται οι καιροί που διάγουμε, σας είναι δύσκολο να σχεδιάσετε μακρόπνοα σχέδια και να βάλετε καινούργιους στόχους. Κι όμως, η εποχή αυτή, θα σας ευνοήσει στο να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και μάλιστα, εάν βασίζονται στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας, τότε θα έχουν θετική έκβαση. Επειδή ούτως ή άλλως, είστε άτομα, που όταν στερεύετε από όνειρα, έχετε τη θαυμαστή ικανότητα να επινοείτε καινούργια, μείνετε πιστοί στα οράματά σας, θέστε καινούργιους στόχους, δικτυωθείτε κοινωνικά και φιλικά, ενώ δεν αποκλείεται να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και μία νέα δραστηριότητα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα