Νέο επιχειρηματικό βήμα από τη Μαρία Κορινθίου! Καμία σχέση με την υπoκριτική

17:09 13/9/2020 - Πηγή: iPop

Σήμερα, Κυριακή 13/9/20, καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα”, ήταν η Μαρία Κορινθίου. Δίνοντας τη δική της συνέντευξη αποκάλυψε πολλά τα οποία δε γνωρίζαμε και το πιο εντυπωσιακό είναι το επιχειρηματικό βήμα της Κορινθίου που αφορά στο περιοδικό Koita!

Ποιο είναι το επιχειρηματικό βήμα της Κορινθίου

Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Μαρίας Κορινθίου δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική. Αυτή τη φορά η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε

να συμμετέχει στο free press περιοδικό Koita. Το περιοδικό ξεκινά την κυκλοφορία του τη Δευτέρα 14/9 με διπλό εξώφυλλο. Τον Χάρη Ρώμα ως τον άνθρωπο που «γέννησε» τις επιτυχίες και τον Γιάννη Σπαλιάρα ως Frida Kahlo.

Αναδρομή στην επαγγελματική ζωή της Μαρίας Κορινθίου

Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε το 2006 μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κρυφά μονοπάτια» και ακολούθησε η συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Ήρθε κι έδεσε» και στους «Singles 2». Τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε στη δραματική σειρά «Ο Γητευτής» και η παρουσία της συνεχίστηκε στην ελληνική τηλεόραση. Από το 2008 ασχολήθηκε με το θέατρο και τον κινηματογράφο μέχρι και σήμερα καθώς πρόκειται να συμμετέχει και στην ταινία «The Greek Job».

Το 2018, ξεκίνησε τη δική της σειρά γυναικείων ρούχων, με την επωνυμία “Maria Korinthiou Collection” σε συνεργασία με την εταιρία “Parizianista” και το 2019, εκδόθηκε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, με τίτλο “Η Παραμυθοποιός”. Στην εικονογράφηση του συμμετείχε και η κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η Μαρία Κορινθίου κέρδισε σε διαγωνισμό της Ελένης! Η αντίδρασή της! (Video)

Photo: Instagram/mariakorinthiou

Το άρθρο Νέο επιχειρηματικό βήμα από τη Μαρία Κορινθίου! Καμία σχέση με την υπoκριτική εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα