Ποια είναι η εντύπωση που δίνεις και ποιος είσαι στην πραγματικότητα;

16:19 13/9/2019 - Πηγή: iPop

Ποια είναι η εντύπωση που δίνεις στους άλλους ανθρώπους; Σίγουρα όλοι θέλουμε να δίνουμε τις καλύτερες εντυπώσεις και να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό προς τα έξω. Αλλά είσαι σίγουρος πώς το πετυχαίνεις;

Μερικές φορές είναι διαφορετική η εντύπωση που δίνεις στους άλλους, ειδικά αυτούς που δεν σε γνωρίζουν και πολύ καλά. Μια εικόνα που προβάλλεις για τον έναν ή τον άλλο λόγο, που δεν ανταποκρίνεται, όμως, σε αυτό που είσαι την πραγματικότητα και στα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Βρήκαμε, λοιπόν, ένα ακριβές ψυχολογικό τεστ

το οποίο θα αποκαλύψει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για σένα. Είσαι έτοιμος λοιπόν, να μάθεις την αλήθεια; Κάνε το test χωρίς να κλέψεις!

Ποια είναι η εντύπωση που δίνεις και ποιος είσαι στην πραγματικότητα;

Πάρε ένα φύλλο χαρτί και ένα μολύβι.

Γράψε τρία ζώα που σου έρχονται στο μυαλό με την παρακάτω σειρά:

Το αγαπημένο σου ζώο.Ένα ζώο που θα ήθελες να έχεις ως κατοικίδιο ιδανικά.Το δεύτερο αγαπημένο σου ζώο (μπορεί να είναι και ένα άγριο ζώο).

Αφού, λοιπόν, έχεις έτοιμη τη λίστα σου, δίπλα από κάθε ζώο γράψε τα χαρακτηριστικά του. Χαρακτηριστικά που έχει το κάθε ζώο που έχεις επιλέξει.

Για παράδειγμα αν το αγαπημένο σου ζώο είναι το λιοντάρι γράψε δίπλα από αυτό τις λέξεις υπομονετικό, δυνατό, γεμάτο με αυτοπεποίθηση. Κάνε το ίδιο και για τις δύο επόμενες λίστες.

Αφού το κάνεις ήρθε η ώρα να δεις τα αποτελέσματα…

Το τρίτο ζώο είναι πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.Το δεύτερο ζώο είναι πως οι άνθρωποι βλέπουν εσένα.Το πρώτο ζώο περιγράφει αυτό που πραγματικά είσαι.Κι αν δεν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά του κάθε ζώου, η παρακάτω λίστα ίσως σε βοηθήσει:Γάτα: Ανεξάρτητη, sexy, ελεύθερο πνεύμα, νυκτόβιος, αρχηγός, απαιτητική.Αρκούδα: Σκεπτική, προστατευτική, ονειροπόλα, φύλακας, ήσυχη.Μαϊμού: Αυτοπεποίθηση, χαρούμενη, αστεία, εύστροφη.Σκύλος: Πιστός, φιλικός, γενναίος, προστατευτικός, φύλακας, πειθήνιος.Ποντίκι: Εργατικός, μετριόφρων, ντροπαλός, απλός.Ελέφαντας: Σίγουρος για τον εαυτό του, ειρηνικός, προστατευτικός, ξεροκέφαλος.Λιοντάρι: Δυνατός, υπομονετικός, προστατευτικός, με αυτοπεποίθηση, ήσυχος.Αλεπού: Οργανωτική, ευκίνητη, σκεπτική, πονηρή.Γουρούνι: Γενναιόδωρο, ειλικρινές, δίκαιο, αθώο, φιλικό.Αγελάδα: Κοινωνική, περιπετειώδης, ήσυχη, περίεργη.Τίγρης: Δυνατός, κομψός, ενεργός, αινιγματικός, απροσδόκητος.Πάντα: Αγαπητός, παιχνιδιάρης, ονειροπόλος.Πιγκουίνος: Ανοιχτός, αινιγματικός, απλός, επιδέξιος.Κουκουβάγια: Eνστικτώδης, μυστηριώδης, ελεύθερη παρατηρητική, πνευματική.Καμηλοπάρδαλη: Με αυτοπεποίθηση, κομψή, ντροπαλή, χαρούμενη.Φάλαινα: Ήσυχη, φιλική, ειλικρινής, οργανωτική, σοβαρή, καλή φίλη.Χελώνα: Προστατευτική, υπομονετική, στενόμυαλη, πεισματάρα, ειρηνική.Άλογο: Ευγενής, πιστός, δυνατός, ελεύθερο πνεύμα, υποτακτικός, δραστήριος.Πουλί: Χαρούμενος, με εσωτερική ομορφιά, θετικός, ελεύθερο πνεύμα, απλός.Κάνε και αυτό το test:

Η μια λέξη που καθορίζει την πηγή όλων των προβλημάτων σου

Το άρθρο Ποια είναι η εντύπωση που δίνεις και ποιος είσαι στην πραγματικότητα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα