Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2020)

09:30 13/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/8/2020), είναι λογικό να αισθάνεστε πολλές φορές

μία εσωτερική ένταση. Όμως εάν τη μετατρέπετε σε φωνές και καυγάδες, αυτό φέρνει αρνητικό πρόσημο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, που ο τομέας αυτός βάλλεται την εποχή αυτή, όσο και σε φιλικό ή προσωπικό. Για το λόγο αυτό, εάν αισθάνεστε έτσι, εκτονώστε την ενέργεια αυτή, με γυμναστική, χορό ή άλλες δραστηριότητες που απαιτούν κίνηση και προσπάθεια. Εκτός του ότι θα δείτε τα αποτελέσματά τους στη φυσική σας κατάσταση, θα έχετε αποφύγει και την περίπτωση να χαλάσετε σχέσεις που έχετε ανάγκη.

Ταύρος

Αποφύγετε τις λεκτικές παρορμήσεις γιατί τις ημέρες αυτές μπορεί να κάνετε επικοινωνιακά λάθη, να πείτε λόγια εν βρασμό ψυχής, που να μην τα εννοείτε ή να τα μετανιώσετε αργότερα. Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι, γεμάτοι εντάσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, με τον τρόπο αυτό, μπορεί να φέρετε σε δύσκολη θέση τον εαυτό σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Προσπαθήστε λοιπόν να περιορίσετε τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις και εξάρσεις, όσο και αν αισθάνεστε ότι έχουν επηρεαστεί οι ισορροπίες σας, με όλες τις ανατροπές που σας συμβαίνουν.

Δίδυμοι

Είστε πλάσματα με αρκετές ευαισθησίες που αυτό μπορεί άλλοτε να σας βγαίνει με παράπονο και άλλοτε με θυμό. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται να φιλτράρετε τις πληροφορίες που θα παίρνετε τις ημέρες αυτές γιατί μπορεί να είναι παραποιημένες, να βγάλετε τα λάθος συμπεράσματα και να νιώσετε κάποιες στιγμές και ευάλωτοι συναισθηματικά. Κατά τα άλλα, η περίοδος αυτή θα σας δώσει τις ευκαιρίες, να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, την επικοινωνιακή σας δεινότητα και να περάσετε στο περιβάλλον σας εκείνα που θέλετε, τόσο επαγγελματικά, όσο και και προσωπικά πεδία.

Καρκίνος

Επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, προσωπικά ζητήματα και ο έρωτας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο το διάστημα αυτό, όπου μπορεί να απογοητευτείτε κάποιες στιγμές, όμως θα έχετε κάθε ευκαιρία να δείτε λίγο αργότερα, το πόσο καλά θα βελτιωθούν τα πράγματα. Ότι και αν σας συμβαίνει στους τομείς αυτούς να θυμάστε την παροιμία που λέει, ότι κάθε εμπόδιο έρχεται για καλό. Ίσως για να σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε, εάν αξίζουν μερικά πράγματα το βιολογικό σας χρόνο, ή το συναίσθημά σας, όταν πρόκειται για την πολύ στενή προσωπική σας ζωή.

Λέων

Τα επόμενα σχέδια ή στόχους που βάζετε, κρατήστε μόνο για τον εαυτό σας και μην τα κοινοποιείτε ούτε σε εκείνους που νομίζετε πως μπορείτε να εμπιστεύεστε, κυρίως από το χώρο της καριέρας σας. Σήμερα ίσως να είναι μία ημέρα, που να θέλετε να μείνετε περισσότερο με τον εαυτό σας, προκειμένου να συγκροτηθούν οι σκέψεις σας. Αποφύγετε κάθε άνθρωπο που μπορεί να σας αναστατώνει η παρουσία του και να λειτουργεί τοξικά για την ψυχολογία σας. Μείνετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που έχουν τον τρόπο να σας κάνουν να χαμογελάτε και να νιώθετε όμορφα.

Παρθένος

Είναι σπουδαίο το ότι είσαστε πάντοτε πρόθυμοι να βοηθήσετε όποιον σας το ζητήσει, ειδικά εάν πρόκειται για το εργασιακό σας περιβάλλον, να ξέρετε όμως ότι ορισμένοι συνάδελφοι ή συνεργάτες σας, αυτό το εκμεταλλεύονται προς όφελός τους. Το ότι είστε παράλληλα άτομα που κρατάτε χαμηλούς τόνους, ή αλλιώς προτιμάτε να είστε δευτεραγωνιστές, δε σημαίνει πως δεν έχετε τις ικανότητες να ηγηθείτε. Να ξέρετε ότι οι ευκαιρίες αυτές τις ημέρες θα σας δοθούν. Προσπαθήστε να έχετε τα μάτια ανοικτά, για να μη σας τις αρπάξουν εκείνοι που ξέρουν να σας το κάνουν.

Ζυγός

Μία νέα δραστηριότητα θα εντάξετε στα πλαίσια της καθημερινότητάς σας, κι αν δεν έχει δυναμικό χαρακτήρα, σίγουρα θα έχει πνευματικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική, με εναλλακτικές θεραπείες, με την αστρολογία, ή άλλες φιλοσοφικές θεωρήσεις. Νους υγιής εν σώματι υγιές έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι, κάτι που και εσείς ασπάζεστε. Κατά τα άλλα, νέοι άνθρωποι με αρκετό ενδιαφέρον μπαίνουν στη ζωή σας. Προσέξτε όμως, μήπως σε ορισμένους, υπέρ εκτιμήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους και στο τέλος σας βγει άνθρακας ο θησαυρός.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/8/2020), μπορεί η εβδομάδα αυτή να πηγαίνει προς το τέλος της, εντούτοις και σήμερα θα δεχτείτε εργασιακές πιέσεις και ανταγωνισμούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, την εποχή αυτή, να δουλεύει πολύ παρασκήνιο. Αποφύγετε να εμπλακείτε με αυτό, ή να σχολιάσετε κάτι που έτυχε να πέσει στην αντίληψή σας. Αγνοείστε τις λεκτικές προκλήσεις που πιθανόν να δεχτείτε, αφού οποιαδήποτε αντίδρασή σας, μπορεί να μετρήσει αρνητικά και εις βάρος σας. Μείνετε μακριά από ανταγωνισμούς, μιας και δε χρωστάτε να αποδείξετε τίποτα και σε κανένα.

Τοξότης

Εάν το περιβάλλον που εργάζεστε, αισθάνεστε ότι και δε σας καλύπτει και ότι σας υποτιμά, δεν είναι απαραίτητο να αντιδράσετε με εντάσεις, απλά, πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και παράλληλα, ψάξτε να βρείτε κάτι, που πραγματικά εκεί θα είχατε μια καλύτερη εργασιακή τύχη. Άλλωστε και δουλειά εάν ψάχνετε την εποχή αυτή, θα έχετε και τις ευκαιρίες και την αναγνωρισιμότητα στο έργο σας να σας ακολουθεί. Το μόνο που δεν πρέπει να αισθάνεστε είναι η απογοήτευση, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλετε, αφού υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Αιγόκερως

Ένα φιλικό πρόσωπο, πιθανόν να σας απογοητεύσει σήμερα με τη συμπεριφορά του, ή όσα θα ακούτε από τις απόψεις του. Από την άλλη μεριά, καλό θα ήταν να θυμάστε, ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε και τόσο φιλικοί, όσο πιστεύετε απέναντί σας. Αντίθετα κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι τους εμποδίζετε να εξελιχτούν πχ επαγγελματικά και να προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στη δική σας εξέλιξη. Εάν δραστηριοποιείστε σε κάποιο χώρο, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι τελικά δεν υπηρετεί τους σκοπούς που αρχικά έγιναν τα κίνητρα για να ακολουθήσετε το δρόμο του.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/8/2020), ο τρόπος που προβάλετε τον εαυτό σας, δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ή για να περάσετε εκείνα που πιστεύετε. Με ένταση και λεκτικό στόμφο, με υπερβολές και με νευρικότητα, μάλλον θα αποθαρρύνετε να σας ακούσουν ακόμα και εκείνους που έχουνε συνηθίσει την έντονη συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε τη θέση σας με διπλωματία, κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας και προβάλετε ένα πιο ήρεμο και συνετό προφίλ. Πριν αναζητήσετε νέους σύμμαχους καλό θα ήταν να έχετε με το μέρος σας το οικείο περιβάλλον σας.

Ιχθύς

Πάντοτε είναι καλή η πρόθεση και η διάθεση που δείχνετε στους άλλους, ειδικά όταν, κάποιους από αυτούς, τους θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους, ή της εμπιστοσύνης σας. Το διάστημα όμως αυτό, θα χρειαστεί να προσέχετε το ποιους εμπιστεύεστε, το τι λέτε και το πόσο προσωπικό ως ζήτημα είναι. Άτομα που δε βάζει ο νους σας, μπορούν να σας πάρουν λόγια ή απόψεις και να τα μεταφέρουν παραποιημένα, με σκοπό να σας διαβάλουν σε πρόσωπα που δεν πρέπει. Είναι μία εποχή, όπου μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους ανταγωνιστικούς, που προκειμένου να επικρατήσουν δεν έχουν ηθικά μέτρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα