Ο Γιώργος Τσαλίκης στο “The booth” έβαλε τα πράγματα στη θέση τους (Video)

19:41 12/8/2020 - Πηγή: iPop

Μια ακόμα μέρα που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν βρίσκεται στην εκπομπή κι ο Γιώργος Τσαλίκης στο “The booth” βάζει τα πράγματα στη θέση τους με τον καλύτερο τρόπο, έπειτα από το χειρότερο τηλεφώνημα της ημέρας. 

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη θέση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σήμερα, σε μια ιδιαίτερη μέρα λόγω τηλεφωνημάτων. Τι συνέβη;

Το μεσημέρι της Τετάρτης το “The booth” δέχτηκε ένα άκρως προκλητικό τηλεφώνημα

από έναν τηλεθεατή που πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή, αναφέροντας ανοιχτά ότι πολλές φορές χρησιμοποιεί την “αναγκαία βία”, προκειμένου να σωφρονίσει την 22χρονη σύντροφο του, η οποία τον εκμεταλλεύεται και τον θέλει μόνο για τα Σαββατοκύριακα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Φυσικά και το τηλεφώνημα αυτά άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής και εξόργισε ακόμα περισσότερο τη Σοφία Μουτίδου και τον Γιώργο Τσαλίκη, οι οποίοι δεν δίστασαν να απαντήσουν ανοιχτά με τη σειρά τους στον τηλεθεατή.

Ο τραγουδιστής έπειτα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα σημείωσε χαρακτηριστικά «Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή», ενώ συνέχισε μιλώντας ειλικρινά με βάση όσα άκουσε.

Καταρχάς, μεγάλε, τι πάει να πει πως σε έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα; Δηλαδή είσαι μάγκας, που; Όταν ρίχνεις την χαστούκα και μετά σε έχει; Γιατί δε λες είμαστε τα Σαββατοκύριακα; Άρε σε έχει και σε παίζει! Επειδή είσαι κότα και σε παίζει τα Σαββατοκύριακα και δεν έχεις να μη σου πω τι για να το αντιμετωπίσεις, γιατί την βλέπεις ότι είναι ανεξάρτητη… Από κει και πέρα, άμα δεν γουστάρεις ρε φίλε, μην είσαι σε αυτή τη σχέση… Και το χαστούκι είναι μόνο η αρχή; Δεν ντρέπεσαι; Αναγκαία βία… Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης! Και τέτοιοι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να έχουμε βρει εμείς οι υπόλοιποι έναν τρόπο να σωφρονίζεστε και να παθαίνετε ηλεκτροσόκ στα χέρια κάθε φορά που σηκώνετε χέρι σε γυναίκα! Ντροπή σου ρε μεγάλε! Άντε από εκεί 

Φυσικά και το Twitter πήρε “φωτιά”, αποθεώνοντας τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο τραγουδιστής ανέβασε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, απευθυνόμενος μεταξύ άλλων σε γυναίκες που δέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές.

View this post on Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή @opentvthebooth που γουστάρω πολύ , είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία με ένα τύπο 25 χρόνων ο οποιος «αναγκαστικά» ασκεί βία στην κοπέλα του γιατί αυτή δεν είναι σωστή και σοβαρή … Δε χρειάζονται πολλά λόγια .. Δείτε το βίντεο … Κορίτσια το νου σας .. ΜΙΛΗΣΤΕ .. Υπάρχουν γραμμές υποστήριξης όπου ανώνυμα και με ασφάλεια μπορείτε να απευθυνθείτε .. Αγόρια .. Η μαγκιά του άντρα είναι στο προσώπο της κοπέλας τους .. Όχι στις μελανιές και τα χτυπήματα .. Στη χαρα και στη λάμψη στα μάτια της … Σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση αν κάτι που έχουμε στη ζωη μας δε μας αρέσει , δε σηκώνουμε χέρι .. Φεύγουμε και βρίσκουμε κάτι άλλο που μας γεμίζει όπως θελουμε εμείς .. Αυτά

Keywords
Τυχαία Θέματα