Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/6/2019)

07:36 13/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π. χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), τις οποίες θα κληθείτε να ρυθμίσετε. Εκμεταλλευτείτε

τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, ενώ, πολύ καλή λύση είναι να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού για αυτά τα θέματα.

Ταύρος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά, ενώ θα καταφέρετε να διώξετε και κάποια συννεφάκια που είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

Δίδυμοι

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε αποτελεσματικοί και να μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας , ενώ παράλληλα, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.

Λέων

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και να κάνετε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε στο σπίτι φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους με φαγητό και χαλαρή κουβέντα.

Παρθένος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε μια ημέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις και πολλές μετακινήσεις. Επίσης σήμερα, αρκετοί από τους φίλους σας, θα έρθουν σε εσάς για να τους δώσετε λύσεις  σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν και νιώθουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Ζυγός

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Ζυγούς είναι, βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άλλωστε, αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι το καλό σας γούστο.

Σκορπιός

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Έτσι, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, ενώ στην φαρέτρα σας, εκτός από την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα σας, θα χρησιμοποιήσετε και το δυνατό σας όπλο, που δεν είναι άλλο από την γοητεία σας.

Τοξότης

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά έντονες για εσάς τους Τοξότες, γι’ αυτό και το ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει που και που να δίνετε στον εαυτό σας χρόνο για να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Ενώ, εάν είναι εφικτό, προσπαθήστε να αποφύγετε τις δραστηριότητες που απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας και ασχοληθείτε μόνο με τις πιο απλές.

Αιγόκερως

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους, γι’ αυτό μην αρνηθείτε την πρόσκληση ενός ατόμου από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο να βρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Άλλωστε, μέσα από τις φιλικές και κοινωνικές επαφές γίνονται οι πιο σημαντικές γνωριμίες, και εσείς δεν ανήκετε στους ανθρώπους που τις αφήνουν να πάνε χαμένες.

Υδροχόος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια τους, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις απόψεις σας και να διαφημίσετε τις επιτυχίες σας. Το θετικό για εσάς είναι ότι η πρόοδος σας έχει τραβήξει την προσοχή των προϊσταμένων σας.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κλείσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που έχετε τις τελευταίες ημέρες. Μια καλή ιδέα για να εκτονώσετε δημιουργικά αυτή την ανάγκη σας, είναι να οργανώσετε το πλάνο των διακοπών σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα