Πώς να φορέσεις το μαύρο το Καλοκαίρι χωρίς να σκάσεις;

17:51 12/6/2019 - Πηγή: iPop
Πώς να βάλεις το μαύρο το Καλοκαίρι χωρίς να σκάσεις απ’ τη ζέστη; Το μαύρο είναι το αγαπημένο μας χρώμα, είναι κλασικό, διαχρονικό και μας σώζει σε κάθε περίσταση. Κι έτσι πώς μπορούμε να το αποφύγουμε το Καλοκαίρι;

Πώς να βάλεις το μαύρο το Καλοκαίρι και πώς να το συνδυάσεις για να πετύχεις το σωστό look; Αρχικά ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά: Μπορείς

να φορέσεις το μαύρο χρώμα κάθε στιγμή. Σε κάθε ηλικία. Για κάθε περίσταση. Ναι, το αγαπάμε και θα το φορέσουμε και τον Χειμώνα.

Ωραία τα ανοιχτόχρωμα και τα floral βρε παιδιά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το μαύρο. Σε κάνει να δείχνεις πάντα κομψή και με στιλ, χωρίς να έχεις προσπαθήσει ιδιαίτερα για αυτό.

Πώς θα φορέσουμε το μαύρο το Καλοκαίρι;Ένα ύφασμα που θα σε κάνει να αναπνεύσεις

Μην επιλέξεις ένα ύφασμα χοντρό που θα σε κάνει να… σκάσεις! Επέλεξε πιο ελαφριά υφάσματα που είναι και της μόδας και δεν θα σε κάνουν να ιδρώσεις αλλά θα σου προσφέρουν έναν «αέρα». Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επέλεξε κάτι άνετο

Κι όταν λέμε άνετο… ξέχνα τα κολλητά, στενά, μαύρα φορέματα. Αυτά άφησέ τα για τον Χειμώνα. Το Καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις ένα άνετο ολόσωμο, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με σανδάλια με λίγο πάτο. Αυτό το συνολάκι έχει έναν αέρα από τα 70s.

Παίξε με τις υφές και τις λεπτομέρειες

Νιώθεις ό,τι θέλεις κάτι καινούργιο; Μια ανανέωση; Κάτι να σου κάνει το κλικ; Τότε μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο outfit αλλά να δώσεις προσοχή στις υφές και στις λεπτομέρειες. Έτσι, θα κάνεις ένα update στο ντύσιμό σου.

Άσε τα αξεσουάρ να μιλήσουν

Όταν φοράς ένα σχετικά απλό outfit, τότε μπορείς να το αναβαθμίσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ιδιαίτερα πέδιλα, τσάντα ή ένα κολιέ. Και μάλιστα, με το μαύρο outfit, τα χρυσά αξεσουάρ είναι αυτά που χρειάζεσαι!

Δες και αυτό:

Τα must καλοκαιρινά φορέματα για τη βαλίτσα των διακοπών!

Photo: Getty Images

Το άρθρο Πώς να φορέσεις το μαύρο το Καλοκαίρι χωρίς να σκάσεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα