Στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς | Ποιες ώρες θα μείνουν ακίνητα;

19:27 12/6/2019 - Πηγή: iPop
| ΠοιεςΜέρα ταλαιπωρίας προβλέπεται να είναι η ερχόμενη Παρασκευή, καθώς ανακοινώθηκε στάση εργασίας για μετρό και τραμ. Ποιες ώρες δεν θα μπορούν οι Έλληνες πολίτες να χρησιμοποιήσουν τα δύο μέσα;

Χωρίς μετρό και τραμ

θα μείνει η Αθήνα, στις 14 Ιουνίου, λόγω στάσης εργασίας των μέσων μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα, τα δρομολόγια του μετρό θα σταματήσουν να τελούνται από τις 12.00 έως τις 18.00.

Η συγκεκριμένη στάση εργασίας των μέσων μεταφοράς, αποφασίστηκε από το Διοικητικού Συµβουλίου του Σωματείου Ηλεκτροδηγών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του.

Πάρα ταύτα, η ταλαιπωρία των πολιτών τις ώρες αιχμής δεν θα σταματήσει εκεί. Το ΔΣ του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής αποφάσισε στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να έχουν στη διάθεση τους και τις υπηρεσίες του τραμ.

Χωρίς αμφιβολία, λόγω των τελευταίων ειδήσεων, η ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να είναι άκρως κουραστική όχι μόνο λόγω των ακινητοποιήσεων, αλλά και λόγω των καιρικών φαινομένων που θα ταλανίσουν όλους όσους θα γυρίζουν από τις δουλειές τους.

Βλέπουμε πως τελευταία οι στάσει εργασίας στα μέσα μαζική μεταφοράς είναι όλο και περισσότερες… Ευελπιστούμε να μην επαναληφθούν και άλλες στο μέλλον, καθώς οι αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα μας δεν επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση των πολιτών μέσα στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι οριστικό: Ανοίγουν τα διαγνωστικά κέντρα

Το άρθρο Στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς | Ποιες ώρες θα μείνουν ακίνητα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα