Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2017)

07:38 12/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αρκεί να κινηθείς με πραότητα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να μην αντιδράς στις καταστάσεις χωρίς σκέψη, χρησιμοποιώντας μόνο το ένστικτό σου. Δεν είσαι σε θέση να εμπιστευτείς την ψυχολογική σου διάθεση, η οποία είναι ελαφρά ασταθής, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Η όψη της Σελήνης που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σε κάνει παρορμητικό, δημιουργώντας σου την αίσθηση της απογοήτευσης, που έπεται των λανθασμένων επιλογών ή κινήσεων.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να είσαι εγκρατής και συγκροτημένος

στις επιλογές σου. Οποιοδήποτε ζήτημα απαιτήσει από εσένα αποφάσεις, καλό είναι να το δεις ψύχραιμα λαμβάνοντας τον χρόνο που χρειάζεσαι. Είναι πολύ πιθανό ο αυθορμητισμός σου να μην σου επιτρέψει να σκεφτείς σωστά και έξυπνα, για αυτό προετοίμασε τον εαυτό σου. Ακόμη, θα ήταν καλό να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην επιτρέψεις στον μπερδεμένο εσωτερικό σου κόσμο να εκφραστεί με την συμπεριφορά σου. Διαφορετικά τίθεται θέμα εμπιστοσύνης από τους γύρω σου προς το πρόσωπό σου. Καλύτερα να το αποφύγεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα ήταν καλό να προσέξεις αρκετά τον τρόπο συμπεριφοράς σου προς τους τρίτους, καθώς είναι πολύ εύκολο να βρεθείς εκτεθειμένος. Η Σελήνη θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και αυτό μπορεί να σε κάνει παρορμητικό. Για να αποφύγεις, λοιπόν, μια ενοχική στάση διατήρησε τους ρυθμούς που είναι κατάλληλοι για εσένα, έτσι ώστε να έχεις τον χρόνο να σκεφτείς λαμβάνοντας υπόψη σου όλες τις παραμέτρους. Βοήθησε τον εαυτό σου τηρώντας τις συμβουλές αυτές για να μην βρεθείς αντιμέτωπός του.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα πράγματα και εμπειρίες ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα και τα παλιά. Επίσης, η ημέρα επιφυλάσσει ποικίλες συγκινήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ζωντανός και ευδιάθετος. Ζήσε στους ανέμελους ρυθμούς τις ημέρας και μην ασχοληθείς με βαρυσήμαντα ζητήματα ή προβλήματα. Ακόμη θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις καλά με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, γελώντας και διασκεδάζοντας χωρίς όρια. Η μάθηση και η πνευματική αναζήτηση ευνοούνται σήμερα που η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, για αυτό ασχολήσου λίγο παραπάνω με αυτούς τους τομείς.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, η τάση σου να αντιδράς χωρίς σκέψη θα είναι έντονη και επικίνδυνη, καθώς θα σε οδηγεί να πάρεις αποφάσεις χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τις εξελίξεις ή τις συνέπειες. Για να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σου, διατήρησε τον έλεγχο και τις γενικότερες ισορροπίες. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου μπορεί να διαταραχθεί από βιαστικές αντιδράσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να κινηθείς απόλυτα ορθολογικά, βάζοντας σαφείς κανόνες στο πρόγραμμά σου. Θα πρέπει να βρεις τρόπο να διαχειριστείς την εσωτερική αναστάτωση που πηγάζει από τη δύσκολη όψη της Σελήνης, η οποία πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Δείξε ψυχραιμία και πειθαρχία, έτσι ώστε όλα να πάνε καλά και να μπορέσεις να διατηρήσεις εσύ τον έλεγχο. Επίσης, θα ήταν καλό να μην μοιράζεσαι με τους γύρω σου όλες αυτές τις ανησυχίες, καθώς δεν είναι απίθανο να σε αντιμετωπίσουν με δυσπιστία.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα είσαι αρκετά παρορμητικός και αυθόρμητος. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν κακό, αλλά σήμερα φαίνεται πως δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ή να προβλέψεις τις συνέπειες των πράξεών σου και αυτό σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Συνεπώς, εύκολα μπορείς να κάνεις σφάλματα που θα σε ταλαιπωρήσουν. Για αυτό πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς προτού λάβεις αποφάσεις ή απαντήσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εσωτερική αναστάτωση που βιώνεις σε οδηγεί σε αντιδράσεις που δεν έχουν λογική, αφήνοντάς σε εκτεθειμένο. Για αυτό πάρε το χρόνο σου σήμερα και προσπάθησε να καταλάβεις τις εσωτερικές σου ανάγκες. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να διώξεις τη δυσαρέσκεια που νιώθεις. Επίσης, για ό,τι δεν είσαι σίγουρος καλό είναι να το αποφύγεις ή να το αναβάλεις, παρά να αντιδράσεις μηχανικά. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σου ή των γύρω σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο θα ήθελες. Επομένως, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος, κρατώντας τον έλεγχο των αντιδράσεών σου. Διατηρώντας μια συνετή στάση και καθαρή σκέψη, θα μπορέσεις να διαχειριστείς ο,τιδήποτε σου προκύψει χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είσαι πιο ήρεμος ψυχολογικά και με λιγότερες ενοχές.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, διατήρησε σταθερό βήμα και θα μπορέσεις να επιτύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου για να διαχειριστείς την εσωτερική δυσαρέσκεια ή απογοήτευση που νιώθεις. Επίσης, φρόντισε να είσαι σαφής με όσα κάνεις και λες για να μην αφήσεις περιθώρια παρεξηγήσεων ή αμφιβολιών. Κινήσου στοχευμένα και με βάση ένα καλά δομημένο πρόγραμμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο τέλος της ημέρας.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια μέρα που η διάθεσή σου δεν θα είναι και πολύ καλή, ενώ θα κληθείς να επιβραδύνεις το βήμα σου. Η ταχύτητα με την οποία αντιδράς στις καταστάσεις σε κάνει να εκτίθεσαι στα μάτια των άλλων, αλλά πάνω από όλα σε οδηγεί σε λάθη που δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βρεις τον ρυθμό που εξυπηρετεί εσένα καλύτερα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα έχεις την τάση να είσαι πολύ αυθόρμητος, χωρίς να είσαι σε θέση να αξιολογήσεις τις επιπτώσεις των ενεργειών σου στο μέλλον. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την κρίση σου λίγο παραπάνω σήμερα και να αφήσεις το συναίσθημα στην άκρη. Έτσι, θα κάνεις πιο ασφαλείς επιλογές που δεν θα σε επιφορτίσουν συναισθηματικά στο μέλλον. Παράλληλα βάλε μια σειρά στις υποχρεώσεις σου, διώχνοντας το χάος από τη ζωή σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2017) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα