Λεβέντης: Ο Τσίπρας με ζηλεύει και με θαυμάζει | Video

18:17 11/9/2017 - Πηγή: iPop
| VideoΙδιαίτερη αναφορά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη μεταξύ τους σχέση έκανε ο Βασίλης Λεβέντης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως ο Πρωθυπουργός τον… ζηλεύει και τον θαυμάζει!

Ας τα πάρουμε όλα απ’ την

αρχή, όμως. Ο Βασίλης Λεβέντης κλήθηκε ν’ απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα το τελευταίο διάστημα για τη συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Λεβέντης, όμως, φάνηκε σκληρός στην απάντησή του, λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας «πάει να σώσει ό,τι νομίζει πως μπορεί να σωθεί», ενώ εξέφρασε την άποψη πως αν αγαπούσε τη Θεσσαλονίκη θα είχε κάνει πολύ νωρίτερα το γραφείο. «Αλλά και τώρα που έκανε το γραφείο δεν νομίζω ότι προσέφερε τίποτα», συνέχισε ο ίδιος, ασκώντας κριτική στον κ. Τσίπρα.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως, ο κ. Λεβέντης πάνω στη ροή του λόγου, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το πώς τον βλέπει ο κ. Τσίπρας.

Ίσως ζήλεψε εμένα λίγο, γιατί δεν σας κρύβω ότι με θαυμάζει λίγο ο κ. Τσίπρας. Ίσως ζήλεψε την αγάπη της Θεσσαλονίκης προς τον Λεβέντη και νομίζει ότι μπορεί να μιμηθεί

Για να καταλήξει εν τέλει στην εξής φράση: «Αλλά η Θεσσαλονίκη είναι έξυπνη, δεν αγαπάει όποιον να ‘ναι κ. Τσίπρα».

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

Το άρθρο Λεβέντης: Ο Τσίπρας με ζηλεύει και με θαυμάζει | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα