Αν «κατεβάζεις» ένα σακουλάκι τσιπς στην καθισιά σου, αυτό το snack hack σου είναι απαραίτητο!

20:38 11/9/2017 - Πηγή: iPop
Το έχεις ξανακούσει: Καλό είναι να μην τρως απευθείας απ’ τα σακουλάκια τα snacks, αλλά να τα μεταφέρεις σ’ ένα μπολάκι. Όμως, το σακουλάκι τσιπς σου κλείνει το μάτι κι εσύ δεν μπορείς να του αντισταθείς! Μια ανοιχτή συσκευασία με πατατάκια είναι τόσο δελεαστική! Έτσι, επιστρέφεις στην κουζίνα σου και γεμίζεις το μπολάκι σου με το υπόλοιπο περιεχόμενο! Δεν σε κατηγορούμε, όλοι το κάνουμε!

Εάν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια για να επαναφέρεις τον αυτοέλεγχο στον εαυτό σου, σου έχουμε τη λύση μ’ ένα snack hack!

Χώρισε το snack

σου σε μερίδες!

Όταν ανοίγεις μια νέα συσκευασία με snack, διαίρεσε το περιεχόμενο σε μικρές μερίδες. Βάλε το snack σου σε σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς και βάλε όριο στον εαυτό σου στο πώς θα τα καταναλώσεις.

Όταν θέλεις να τσιμπήσεις κάτι στα γρήγορα ή να καθίσεις στον καναπέ βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά και μασουλώντας, απλά άρπαξε ένα σακουλάκι απ’ το ντουλάπι σου! Ένα, όμως, ε! Μην κλέψεις!

Ποια snacks έχουν τις λιγότερες θερμίδες;

Επειδή, όμως, δεν παίζει ρόλο μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα, θα σου πούμε μερικά νόστιμα snacks, τα οποία δεν έχουν περισσότερες από 100 θερμίδες:

Pop-cornCracker με λίγο τυρίΑμύγδαλαΦιστίκια ΑιγίνηςSmoothies1 φέτα ψωμί με 1 φέτα γαλοπούλαΜπισκότα με βρώμηΜπάρα δημητριακών

Το άρθρο Αν «κατεβάζεις» ένα σακουλάκι τσιπς στην καθισιά σου, αυτό το snack hack σου είναι απαραίτητο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα