Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2020)

09:00 1/10/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/10/2020), όχι μόνο επειδή έχετε καταπιεστεί από καταστάσεις που

χρονίζουν και δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που είχατε υπολογίσει αλλά κι επειδή θέλετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, σήμερα θα μπείτε για τα καλά στην πρίζα. Όμως μερικά πράγματα θα διαπιστώσετε ότι για να εξελιχθούν, οι λύσεις τους δεν περνάν μονάχα από το χέρι σας. Επειδή λοιπόν θα χρειαστείτε τη βοήθεια των ανθρώπων που ζείτε μαζί τους, ή των συνεργατών σας, καλό θα ήταν να μη βγείτε απέναντί τους με απαιτητικό προφίλ, προκειμένου να βάλουν τις δικές σας προτεραιότητες μπροστά από τις δικές τους γιατί θα αρνηθούν.

Ταύρος

Για το συναισθηματικό σας κόσμο, είναι λίγο περίεργη η ημέρα σήμερα, αφού έχετε κουραστεί να αναρωτιέστε ως πότε τα πράγματα θα εξελίσσονται έτσι και με τέτοια δυσπραγία. Από τη μια μεριά, με το να αρκεστείτε με όσα έχετε για να στηρίζετε την καθημερινότητά σας, μάλλον το να ευησυχασθείτε θα είναι λάθος και από την άλλη το να τολμήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας επαγγελματικά ή με κάποια οικονομική επένδυση, τίποτα δεν μπορεί να βρεθεί που να σας προσφέρει σταθερό και πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθείτε. Για όλα τα παραπάνω όμως, προσπαθήστε να αντισταθείτε συναισθηματικά.

Δίδυμοι

Θα συνεχίσουν να υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές σε ότι κι αν είναι αυτό που περιμένετε να εξελιχθεί, συναισθηματικά όμως τις ημέρες αυτές, θα είστε περισσότερο ισορροπημένοι, που σημαίνει ότι δε θα παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, όλα αυτά που γίνονται σε επίπεδο καθημερινότητας. Είναι μάλιστα μια έξοχη στάση άμυνας, μέσα σε μια κατάσταση σαν αυτή που ζούμε και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει. Θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές, που θα διακωμωδείτε τα όσα συμβαίνουν στη δουλειά στο σπίτι ή σε φιλικές συντροφιές, κάτι που έστω κι έτσι δίνει την αίσθηση της θετικής έκβασης.

Καρκίνος

Για κάποιους ανθρώπους το να ανατραπεί ο κόσμος τους, να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, ή οι συνθήκες σε ότι θεωρούν σημαντικό και σε οποιοδήποτε σπουδαίο της ζωής τους, είναι κάτι που δεν μπορούν να δεχτούν ή να αποδεχτούν. Για εσάς όμως οι αλλαγές και οι ανατροπές που έχετε βιώσει αρκετά χρόνια τώρα, σας έχουν κάνει πιο δυνατούς κι έχετε βγει νικητές από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το ότι θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, αυτό δεν είναι κάτι νέο. Το νέο όμως είναι ότι θα καταφέρετε στο τέλος να κάνετε εκείνο που πάντα ονειρευόσασταν και μάλιστα πλέον σύντομα, πολύ σύντομα.

Λέων

Τόσο οι άνθρωποι οι δικοί σας, όσο και οι συνεργάτες σας, βασίζονται σε εσάς γιατί ξέρουν πως μπορείτε να διαχειριστείτε κρίσεις και καταστάσεις, γιατί είστε πάντα αποτελεσματικοί στη δουλειά σας και γιατί νιώθουν ασφάλεια με την παρουσία σας. Όλο αυτό όμως, ίσως και να σας φορτώνει με μια ευθύνη που μεταφράζεται μέσα σας και ως συναισθηματικό βάρος. Ναι, είστε οι άνθρωποι που μπορεί να βγείτε ασπροπρόσωποι σε ένα παιχνίδι ρόλων, όμως το να ζητάτε από τον εαυτό σας, παραπάνω από ότι αναλογεί ως προς τις δυνάμεις του, κάπου ξεφεύγετε από τα φυσικά σας όρια. Μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι.

Παρθένος

Θεωρήστε εξαιρετική την περίοδο αυτή, για να ασχοληθείτε με την επιμόρφωσή σας, να ακολουθήσετε μία νέα σπουδή, να γνωρίσετε καινούργια γνωστικά πεδία, ή να εντάξετε στο πρόγραμμά σας, μία νέα δημιουργική δραστηριότητα. Όλα δείχνουν πως θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την καλλιέργεια του πνεύματός σας αλλά και με την επιμέλεια της φυσικής σας κατάστασης, αφού εάν δεν είστε καλά εσείς, τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον εαυτό σας, κάνοντας εκείνα που για καιρό επιθυμούσατε αλλά δεν σας δόθηκαν οι ευκαιρίες.

Ζυγός

Μπορεί να έχετε πιεστεί από όλα σχεδόν τα σοβαρά μέτωπα της καθημερινότητάς σας, το να κάνετε όμως απαισιόδοξες σκέψεις, να φορτώνετε την ψυχολογία σας με υπέρμετρο άγχος, ή να νιώθετε ότι ζορίζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να βγείτε από εκεί που βρίσκεστε, μοιάζετε σαν να πυροβολείτε το πόδι σας. Όχι, τίποτα δεν μπορεί ούτε να σταματήσει τα όνειρά σας, ούτε να μην καταφέρετε να βγείτε από αυτόν τον κυκεώνα που διάγετε. Ο μόνος που σας εμποδίζει είναι ο εαυτός σας, που συχνά βιώνει τα πάντα όχι με τη λογική και την αποφασιστικότητα που θα έπρεπε αλλά συναισθηματικές υπερχειλίσεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/10/2020), οι άνθρωποι οι συνθήκες και οι καταστάσεις, η ανάμειξή σας με το πλήθος, η διεύρυνση του κοινωνικού επαγγελματικού αλλά και φιλικού σας κύκλου, είναι οι λόγοι, που δεν πρέπει πλέον, να παραμένετε κλεισμένοι στον κόσμο και στις σκέψεις σας. Εσωστρέφεια τέλος, όσο και αν επιθυμείτε να μην εκτίθεστε στο κοινό, ή να κρατάτε στους στόχους και τις φιλοδοξίες, στον πάγο.  Άλλωστε ως γνωστόν η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και σας σας η τόλμη να τα βάζετε ακόμα και με τα δύσκολα, περισσεύει. Φίλοι συνάδελφοι αλλά και οι πολλοί δικοί σας άνθρωποι θα σας παροτρύνουν να βγείτε και να κυκλοφορήσετε.

Τοξότης

Μην παραπονιέστε για αυτά που λόγω των δυσκολιών της εποχής που διάγουμε, δεν μπορείτε να κάνετε και κοιτάξτε, να κάνετε χωρίς αναβολές, όλα εκείνα που περιμένουν να τους δώσετε άμεσα λύσεις. Αφυπνίστε το πρακτικό σας πνεύμα και τακτοποιήστε, ένα ένα τη φορά, το πλήθος των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σε επίπεδο καθημερινότητας, για να μπορέσετε σιγά σιγά να νιώσετε ότι παρέρχονται οι πιέσεις που δέχεστε καιρό τώρα. Μία έκτακτη ευκαιρία θα σας δοθεί, στο να ενισχύσετε το εισόδημά σας τις ημέρες αυτές, είτε υπό μορφή δώρου από κάποιον γονέα σας, είτε υπό μορφή μπόνους από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Ούτε τις ημέρες αυτές, δε θα λείψουν οι οικογενειακές σκοτούρες, αφού φαίνεται ότι η συμπεριφορά ενός ανθρώπου δικού σας, τελευταία επηρεαζόμενος από κάτι που του συνέβη, τον κάνει να δείχνει αλλαγμένος συναισθηματικά. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει να κάνετε οτιδήποτε που θα βοηθούσε μια καλύτερη συνεννόηση μαζί του, εάν όμως ο ίδιος δεν τα βρει με τον εαυτό του, ούτε εσείς μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Κατά τα άλλα, φαίνεται πως θα σας γίνει μία πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο, να εντάξετε μια καινούργια δραστηριότητα στη ζωή σας, ή να ασχοληθείτε με κάτι που έχει να κάνει με τα κοινά.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/10/2020), τόσο προσωπικά, όσο και θέματα που άπτονται των εργασιακό σας, θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές, αφού πρέπει να διακρίνετε, μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ποιες σας βοηθούν στο να προωθήσετε το έργο τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, και ποιες είναι εκείνες, που επηρεάζουν τον ψυχισμό σας και μπλοκάρουν τη σκέψη σας. Σε ένα χρονικό διάστημα, που ψυχολογικά δεν είστε και στα καλύτερά σας, η εσωστρέφεια δεν είναι και ότι καλύτερο. Ως άνθρωποι κοινωνικοί και ξεχωριστοί στις παρέες σας, θα μπορέσετε να βρείτε φίλους ή σύμμαχους όταν και όποτε τους χρειαστείτε.

Ιχθύς

Είχες καιρό να νοιώσεις βαθύ συναίσθημα και δυνατή αγάπη. Είναι λοιπόν κατάλληλο διάστημα να ζήσεις κάποια από αυτά που είχες νοσταλγήσει.Η εργασία σου «κλέβει»ώρες από την οικογένεια. Η προοπτική βέβαια είναι καλή, γι’ αυτό κάνε υπομονή και συμπλήρωσε τα κενά αργότερα. Οικονομικά, ξαφνικά έσοδα αλλά και έξοδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/10/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα