Ο Μαραντίνης πήρε τη θέση του Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι (Video)

17:21 30/9/2020 - Πηγή: iPop

Τι συνέβη όταν πήγε ο Μαραντίνης στο Καλό Μεσημεράκι; Τι ατάκα είπε στον Νίκο Μουτσινά και τον άφησε άφωνο; Τι συζήτηση παίχτηκε για την “απέναντι” εκπομπή;

Εμείς εδώ στο iPop αγαπάμε τον Θοδωρή Μαραντίνη. Και λατρεύουμε τον Νίκο Μουτσινά (η σειρά τυχαία κύριοι!). Ε όταν, λοιπόν, αυτοί οι δύο βρίσκονται μαζί είναι η καλύτερή μας!

Στο ξεκίνημα του Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη, οι Alcatrash ξεκίνησαν να τραγουδούν, όπως κάνουν κάθε μέρα, και κανονικά ανοίγει την πόρτα ο Νίκος Μουτσινάς

και τον βλέπουμε στο πλατό. Όμως, η σημερινή έναρξη ήταν λιγάκι… διαφορετική!

Αντί για τον Νίκο Μουτσινά, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Καλό Μεσημεράκι, χαιρέτησε το συγκρότημα, τραγούδησε και μετά άρχισε να χορεύει με τη Βάνια, αφού καταχειροκροτήθηκε απ’ το κοινό!

Λίγα λεπτά μετά, ο Νίκος μπήκε στο πλατό… τραγουδώντας το «Ο νέος είναι ωραίος μα πάντα ο παλιός είναι αλλιώς», σε μια προσπάθεια να μας πείσει όλους ότι μπορεί να έχουμε τον Θοδωρή στην οθόνη μας, αλλά δεν πρέπει να τον συνηθίσουμε γιατί ο ίδιος, ως παλιός, είναι καλύτερος!

Μόλις τον είδε ο Θοδωρής, τον ρώτησε με ειλικρινή απορία «γιατί είσαι εδώ;», με τον Νίκο να του απαντάει φυσικά πως… έχει συμβόλαιο!

Γιατί έχω συμβόλαιο… Θοδωρή σου ανήκει η μεσημεριανή ζώνη, ας πας σε κάποια άλλη, θα σε βλέπουμε…

Ο frontman των Onirama τον ρώτησε εάν θέλει να πάει απέναντι και να είναι ανταγωνιστής του σε άλλο κανάλι, με τον Νίκο να του λέει: «Ας είμαστε απέναντι, θα σε παίζω στη χρυσή τηλεόραση… ας είμαστε απέναντι δεν με πειράζει».

Φεύγοντας, ο Θοδωρής του είπε όλο νόημα πως δέχεται την πρόσκληση και του ευχήθηκε να απολαύσει την τελευταία του εκπομπή!

Δες το video: Ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Καλό Μεσημεράκι:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Μαραντίνης πήρε τη θέση του Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα