Τι είναι οι φρυγανιές Wasa που όλοι επιλέγουν;

19:41 2/10/2019 - Πηγή: iPop

Οι φρυγανιές Wasa είναι «Σουηδικού Τύπου» και αποτελούν την σύγχρονη πρόταση της φρυγανιάς, ιδανικές για τους λάτρεις της ισορροπημένης διατροφής καθώς είναι από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα στην κατηγορία της ολικής άλεσης. 

Η Wasa ιδρύθηκε το 1919 και έκτοτε αποτελεί το μεγαλύτερο παραγωγό προϊόντων φρυγανιάς στον κόσμο, με παρουσία σε 50 χώρες παγκοσμίως!

DNA Wasa | Ειδικός των προϊόντων ολικής αλέσεως

H ιδιαιτερότητα των Wasa, που τις καθιστά μοναδικά στο είδος τους, είναι ο εξαιρετικά προσεκτικά επιλεγμένος και περιορισμένος αριθμός των συστατικών τους.

Για την

παραγωγή τους χρησιμοποιούνται υλικά όπως: αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης, αλεύρι βρώμης, αλεύρι σίτου, σουσάμι, μαγιά και αλάτι με αποτέλεσμα να είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Αυτό είναι το DNA των προϊόντων καθώς και ο λόγος που αποτελούν την ιδανική επιλογή για μία υγιεινή και φυσική διατροφή κυρίως για τις γυναίκες που θέλουν και προσπαθούν για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής συνδυάζοντας την καλή φυσική κατάσταση του σώματος με του πνεύματος. Οι WASA είναι ο σύμμαχος της υγείας μας, μια και συνδυάζει την γεύση με την υψηλή ποιότητα.

Wasa: Η βάση της ισορροπημένης διατροφής

Λόγω της φύσης των πρώτων υλών τους, οι Wasa αποτελούν ένα από τα χαρακτηριστικά τρόφιμα στην κατηγορία των προϊόντων ολικής αλέσεως ενώ παράλληλα μπορούν να αποτελέσουν τη βάση μιας ισορροπημένης διατροφής.

Οι Wasa εξελίσσονται επιδιώκοντας πάντα τη χρήση φυσικών και αγνών υλικών και αυτό τις καθιστά συμμάχους των καταναλωτικών συνηθειών της σύγχρονης εποχής. Στις μέρες μας, η ισορροπημένη διατροφή με φυσικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, αποτελεί μία ισχυρή τάση που έρχεται να συναντήσει τη φιλοσοφία των Wasa.

Το καταναλωτικό κοινό στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε τροφές με μεγάλη διατροφική αξία, κάνοντας πιο απαιτητική & επιλεκτική την αγορά των πρώτων υλών που επιλέγει και τις εναλλακτικές τροφές που εντάσσει στο διατροφολόγιό του.

Wasa το ιδανικό snack

Μερικά από τα διατροφικά οφέλη των Wasa: 

καλύπτουν τις ανάγκες όλων όσων είναι ευαισθητοποιημένοι με τις τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και νοιάζονται για τις υγιεινές πρώτες ύλες που καταναλώνουν καθημερινάκαλύπτουν τις ανάγκες όσων αναζητούν υγιεινές αλλά γευστικές προτάσεις & παράλληλα θέλουν να προσέχουν τη διατροφή τους και ψάχνουν ισορροπημένες διατροφικές λύσειςοι φυτικές ίνες που προσφέρουν στον οργανισμό είναι σημαντικές για την καλή λειτουργία του εντέρου και την καταπολέμηση της δυσκοιλιότηταςέχουν δημιουργηθεί για όλους τους καταναλωτές που μέχρι σήμερα επέλεγαν τη φρυγανιά ή το παξιμάδι σε αντικατάσταση της κατανάλωσης ψωμιού στα καθημερινά τους γεύματαδιαθέτουν επιλογές σε γεύσεις και ωφέλιμους συνδυασμούς συστατικών που είναι συνυφασμένα με την ισορροπημένη διατροφή, τόσο σε αλμυρούς όσο και σε γλυκούς συνδυασμούςέχουν λίγες θερμίδες ανά φρυγανιά, οπότε ο καταναλωτής μπορεί να το συνδυάσει με τα αγαπημένα του συστατικά, χωρίς τύψειςμία μερίδα (30γρ) φρυγανιών Wasa μπορεί να καλύψει το 20%-30% των καθημερινών αναγκών του οργανισμού σε φυτικές ίνες

Οι φρυγανιές Wasa είναι η ιδανική επιλογή για πρωινό, σνακ για το γραφείο, ελαφρύ γεύμα στο σπίτι βλέποντας μία ταινία ή ακόμα και πριν το γυμναστήριο. Πως; Συνδυάζοντας 2 με 3 απλά συστατικά για να καλύψουν τόσο τις αλμυρές όσο και τις γλυκές επιθυμίες του καθένα!

Το άρθρο Τι είναι οι φρυγανιές Wasa που όλοι επιλέγουν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
φρυγανια wasa θερμιδες
Τυχαία Θέματα