Τι μπορεί να συμβαίνει όταν ένας άντρας αποφεύγει το σεξ;

19:46 24/10/2020 - Πηγή: iPop

Ως άντρας υποτίθεται ότι είσαι ο κυνηγός και θεωρητικά έχεις πάντα διάθεση για σεξ. Στην πραγματικότητα όμως, έρχονται και για σένα εκείνες οι μέρες που πιάνεις τον εαυτό σου να αποφεύγει το σεξ, με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι πώς γίνεται να σου συμβαίνει αυτό. Πριν πανικοβληθείς, σκέψου ότι συνήθως πρόκειται για κάτι που οφείλεται στην κακή ψυχολογική σου διάθεση. Τι μπορεί να συμβαίνει, λοιπόν, όταν ένας άντρας αποφεύγει το σεξ;

Όταν ένας άντρας αποφεύγει το σεξ…Είναι αγχωμένος

H καθημερινότητα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική σου επιθυμία, ειδικά όταν έχεις πολλές υποχρεώσεις. Η δουλειά σου σίγουρα απαιτεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας σου. Αν έχεις και οικογένεια, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, οπότε πού διάθεση για σεξ. Όλα αυτά είναι λογικό να σου προκαλούν αμείωτο άγχος κι έτσι το σεξ να πάψει να αποτελεί προτεραιότητά σου. Αν είσαι ψυχολογικά εξαντλημένος, το σώμα σου δε μένει ανεπηρέαστο, οπότε ενδέχεται να αποφεύγεις το σεξ και από φόβο ότι δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις.

Δε νιώθει άνετα με την εξωτερική του εμφάνιση

Μήπως τελευταία πιάνεις τον εαυτό σου δυσαρεστημένο όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη; Αν ναι, τότε κάτι δεν σου αρέσει επάνω σου, το οποίο σου μειώνει την αυτοπεποίθηση και άρα και τη διάθεσή σου για σεξ. Θυμήσου ότι όταν ένας άντρας νιώθει άνετα με το σώμα του, έχει και έντονη διάθεση για σεξ. Αντίθετα, αυτός που ντρέπεται και φοβάται ότι θα απογοητεύσει τη σύντροφό του αποφεύγει το σεξ συστηματικά. Σκεπτόμενος το ρόλο σου να αμφισβητείται, η σεξουαλική σου ζωή παίρνει αναπόφευκτα την κάτω βόλτα.

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι μπορεί να συμβαίνει όταν ένας άντρας αποφεύγει το σεξ; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα