Οι γαμήλιες φωτογραφίες που κυριολεκτικά θα σου κόψουν την ανάσα!

17:24 24/10/2020 - Πηγή: iPop

Στη ζωή και στο θάνατο ορκίζονται τα ζευγάρια στους γάμους αλλά αυτά τα ζευγάρια σχεδόν πέρασαν από τη θεωρία στην πράξη! Οι γαμήλιες φωτογραφίες που θα σε σοκάρουν έχουν όλη την έννοια της τρέλας που θα μπορούσες να σκεφτείς. Και εμείς ερωτευτήκαμε παιδιά αλλά εσείς το πήγατε σε άλλο level…

Οι γαμήλιες φωτογραφίες που θα σε σοκάρουν

Σάλος προκλήθηκε από το ζευγάρι που πόζαρε πάνω σε γραμμές σιδηροδρόμου φλερτάροντας με το “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” στην κυριολεξία! Αρκετοί ήταν αυτοί όπου δεν το είδαν τόσο ρομαντικά όσο πιθανότατα το είδε το ζευγάρι καθώς είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνο.

thesun.co.uk

Η

εμπιστοσύνη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε σχέσης – αλλά η Melissa Kornexl πήγε τα πράγματα λίγο πιο πέρα από το συνηθισμένο για να το αποδείξει την ημέρα του γάμου της. Η γενναία νύφη φάνηκε να έβαλε τη ζωή της στα χέρια του νέου συζύγου της James, τον οποίο την άφησε να την κρεμάσει πάνω από μια πτώση 400 μέτρων στο Cathedral Ledge στο Νιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ.

thesun.co.uk

Για σένανε μπορώ.. να βάλω φωτιά στο νυφικό; Να πυρποληθώ; Ε, πυρπολήθηκαν είναι η αλήθεια και ναι, η φωτογραφία τους θα σου κόψει την ανάσα αλλά… ρε κορίτσια…

thesun.co.uk

Το ζευγάρι της Μόσχας Denis και Nelya κάλεσαν την καφέ αρκούδα Stepan να συμμετάσχει -ενεργά θα λέγαμε- κατά τη διάρκεια του απίστευτου γάμου τους το 2016. Για την ακρίβεια πιο ενεργά δε γίνεται!

thesun.co.uk

«Γνωρίζαμε και οι δύο ότι ο Stepan είναι μια πολύ ευγενική αρκούδα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο, απρόβλεπτο ζώο, οπότε ήμασταν λίγο φοβισμένοι, αλλά είμαστε ακόμα χαρούμενοι που μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας», είπε ο Denis.

Και όχι δεν είναι photoshop…

thesun.co.uk

Λιώνω για σένα… Τόσο κοντά στο να γίνει κυριολεκτικά βρέθηκε το ζευγάρι που φωτογραφήθηκε δίπλα σε.. λάβα!

“Είναι απίστευτα τρομακτικό, και όταν κοιτάζεις προς τα κάτω, μπορείς πραγματικά να δεις τη λειωμένη λάβα κάτω από την επιφάνεια μέσα από τις ρωγμές και να νιώσεις τη θερμότητα από μέσα”

thesun.co.uk

Όλοι ελπίζουν ότι θα έχουν καλό καιρό την ημέρα του γάμου τους αλλά για ένα ζευγάρι κοντά στο Σασκατούν στον Καναδά, ο καιρός τους εξέπληξε και τελικά μάλλον ευχάριστα… Αυτό όντως συμβαίνει μία φορά!

thesun.co.uk

Ο Ryan Jenks και η Kimberly Weglin ήθελαν να αποφύγουν να ξεκινήσουν από μια βραχώδη αρχή, κάνοντας την τελετή που αναζητούσαν με συγκίνηση στο Moab της Γιούτα το 2018. Αν δε μοιράζονται την ίδια τρέλα τότε δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ!

thesun.co.uk

Τέλος, ένα ζευγάρι αφού κρεμάστηκε μεταφορικά είπε να κρεμαστεί και κυριολεκτικά κάτω από μια κρεμαστή γέφυρα με βάση το γυαλί στη Γιουγιάνγκ της Κίνας, το 2014. Εσύ θα το έκανες;

thesun.co.uk

Υποσχεθήκαμε ότι θα δεις τις γαμήλιες φωτογραφίες που θα σε σοκάρουν και το κάναμε πράξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι γαμήλιες φωτογραφίες που κυριολεκτικά θα σου κόψουν την ανάσα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι γαμήλιες φωτογραφίες που κυριολεκτικά θα σου κόψουν την ανάσα!,