Mini βόμβα με την αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη και η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

11:54 24/10/2020 - Πηγή: iPop

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε” που παρουσιάζουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης το βράδυ της Παρασκευής, 23/10/2020 και έριξαν μία mini βόμβα για το γνωστό τηλεπαιχνίδι Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε ότι υπήρξε κάποιο ζευγάρι το οποίο είχε συνευρεθεί σεξουαλικά στη γνωστή παραγωγή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τι έγινε στο Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

απάντησαν στις ερωτήσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη με ειλικρίνεια, ακόμα και στις πιο προσωπικές. Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι ρωτήθηκε για το ποιο ήταν το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχουν κάνει σεξ και η απάντηση ομολογουμένως μας ξάφνιασε καθώς η απάντησή τους ήταν… στη ζούγκλα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε ακόμα και για το Survivor και πιο συγκεκριμένα απάντησε και για το αν έχει γίνει σεξ μεταξύ των παικτών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Το Survivor δεν είναι Big Brother να καταγράφει και να δείχνει τα πάντα. Παρόλα αυτά οτιδήποτε έχει ενδιαφέρον φαίνεται και στον τηλεθεατή. Δεν υπάρχει κάτι που να κρύβεται. Θα σου πω κάτι όμως για να είμαι σωστός. Επειδή οι παίκτες ζούνε σε μια μεγάλη έκταση, σε μια παραλία που έχει και φυτά, αν πάνε κάπου μπορεί να μην το μάθει ούτε ο καμεραμάν, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Θα απαντήσω στους τηλεθεατές. Δεν καπνίζουν οι παίκτες μέσα στο Survivor. Έχει γίνει σεξ μέσα στο Survivor

Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” συζητήθηκε η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη και φυσικά το μυαλό πήγε αυθόρμητα στο ενδεχόμενο να ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος το ένα πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε ο ο Σάκης Τανιμανίδης από τη στιγμή που δεν αναφέρθηκε σε ποια σεζόν του παιχνιδιού αναφερόταν. Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν ωστόσο αρνητική και εξήγησε αναλυτικά τους λόγους.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε”

Για αυτή την εμπειρία που έζησε στην εκπομπή ανέβασε μία φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα (δικαιολογημένα!):

Ωχ!! Αφού κολύμπησα με καρχαρίες, έκανα bunjee jumping, έφαγα φίδια και έκανα τόσα άλλα…ήρθε η ώρα για μια ακόμα δυνατή εμπειρία, με αυτό το γύρισμα!!

Instagram/sakiswp

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Mini βόμβα με την αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη και η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα