Θάνατος Αμερικανού δημοσιογράφου στο Κατάρ: Η σύζυγός του αποκάλυψε από τι πέθανε

18:00 14/12/2022 - Πηγή: iPop

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Grant Wahl πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε αγώνα στο Μουντιάλ του Κατάρ κι όλες αυτές τις μέρες ήταν έντονη η συζήτηση γύρω απ’ τις συνθήκες του θανάτου του. Τώρα, η γυναίκα του υποστηρίζει πως πέθανε από ανεύρυσμα αορτής.

Η οικογένειά του ανακοίνωσε την Τετάρτη πως το πρόβλημα υγείας του εξελισσόταν απαρατήρητα και τελικά κατέρρευσε στο Κατάρ.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε απ’ τη σύζυγό του, Dr. Celine

Gounder, ανέφερε:

«Ο Grant πέθανε από τη ρήξη ενός αργά αναπτυσσόμενου, μη εντοπισμένου ανευρύσματος της ανιούσας αορτής με αιμοπερικάρδιο. Η πίεση στο στήθος που αισθάνθηκε λίγο πριν από το θάνατό του μπορεί ήταν τα αρχικά συμπτώματα. Καμία ποσότητα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ή ηλεκτροσόκ δεν θα τον είχε σώσει».

Παράλληλα, διευκρινίστηκε πως ο θάνατός του «δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό. Ο θάνατός του δεν σχετίζεται με την κατάσταση εμβολιασμού του. Δεν υπήρχε τίποτα κακόβουλο στο θάνατό του».

View this post on Instagram

A post shared by Grant Wahl (@grant_wahl)

Σκάνδαλα, δωροδοκίες και δολοπλοκίες – Πώς η FIFA από την κορυφή του κόσμου και του ποδοσφαίρου κατέληξε να είναι μια επιχειρηματική και πολιτική μηχανή;

Θυμίζουμε πως ο 48χρονος κατέρρευσε ενώ κάλυπτε τον αγώνα Αργεντινή- Ολλανδία την περασμένη Παρασκευή. Χρειάστηκε η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο, ενώ δημοσιογράφοι επέκριναν το γεγονός ότι δεν υπήρχε απινιδωτής στο σημείο.

Ο αδελφός του, Eric Wahl, πάντως, είχε εκφράσει την απόψη πως ο θάνατός του ήταν εγκληματική ενέργεια, όμως, στη συνέχεια υποστήριξε ο ίδιος και η οικογένειά του δεν πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε. 

«Η οικογένεια θα εκδώσει σύντομα ανακοίνωση σχετικά με την αιτία θανάτου. Δεν υποπτεύομαι πλέον εγκληματική ενέργεια», είχε γράψει.

Ο Grant ήταν ένας βραβευμένος αθλητικογράφος, ο οποίος είχε καλύψει τους θανάτους μεταναστών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ είχε συλληφθεί στο τουρνουά επειδή φορούσε μια μπλούζα με το ουράνιο τόξο σε έναν αγώνα.

Μουντιάλ 2022: «Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής, είτε στην δουλειά είτε στον ύπνο», είπε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης για τον θάνατο ενός ακόμα εργάτη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Θάνατος Αμερικανού δημοσιογράφου στο Κατάρ: Η σύζυγός του αποκάλυψε από τι πέθανε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα