Ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix έκανε το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» – Πώς ο φόβος της βασιλικής οικογένειας έγινε πραγματικότητα;

13:41 14/12/2022 - Πηγή: iPop

Το ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan κατέγραψε την καλύτερη πρώτη εβδομάδα από κάθε άλλο που έχει προβληθεί στο Netflix! Αν αναρωτιέσαι πώς κατάφεραν κάτι τέτοιο, λίγα δευτερόλεπτα από το πρώτο επεισόδιο αρκούν για να σε πείσουν να το δεις κι εσύ.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του Harry & Meghan σημείωσαν 81,55 εκατομμύρια προβολές ώρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ την περασμένη Πέμπτη 8/12, ανέφερε το Netflix σε δήλωσή του. Ο γίγαντας του streaming ανέφερε, επίσης,

ότι περισσότερα από 28 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα μέρος της σειράς αν όχι ολόκληρη.

Το ντοκιμαντέρ Harry και Meghan είναι το Νο2 στον κόσμο!

Την Τρίτη 13/12, το Netflix κυκλοφόρησε το Global Top 10 της εβδομάδας – μια εβδομαδιαία λίστα Top 10 με τις σειρές και τις ταινίες με τις περισσότερες προβολές. Η Wednesday βρέθηκε στην κορυφή της λίστας για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, με περισσότερες από 286,67 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης. Το spin-off της οικογένειας Addams ξεπέρασε ακόμα και το Squid Game και το Stranger Things 4 κι έχει πετύχει ένα δισεκατομμύριο ώρες προβολής τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της.

Το ντοκιμαντέρ του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex πήρε τη δεύτερη θέση, αφού κυκλοφόρησαν μόνο τρία από τα έξι επεισόδια.

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Εξοργισμένος ο πρίγκιπας William για την προβολή αποσπάσματος από την περιβόητη συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana στο BBC Panorama

Το ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle έχει ακόμα τρία επεισόδια. Μάλιστα, καθώς οι τίτλοι άρχισαν να ξεπροβάλλουν στο τέλος του τρίτου επεισοδίου του Harry & Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αναφέρθηκαν στο τι μπορεί να περιμένει το κοινό στον δεύτερο κύκλο, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15/12.

«Αυτό συμβαίνει όταν μια οικογένεια και μια οικογενειακή επιχείρηση βρίσκονται σε άμεση σύγκρουση», είπε η Meghan αναφερόμενη στη βασιλική οικογένεια.

«Ό,τι κι αν συνέβαινε, πάντα θα συνέβαινε σε εμάς», πρόσθεσε ο Harry για τις αποφάσεις που τους οδήγησαν να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον Μάρτιο του 2020.

Η Meghan πρόσθεσε: «Ξαφνικά, αυτό που μου έκανε κλικ ήταν το γεγονός ότι όλο αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ».

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Κατηγορούν τον Τύπο ότι δημιούργησε ψευδή αφήγηση για τους λόγους αποχώρησής τους από το Παλάτι

«Δεν υπήρχε άλλη επιλογή σε αυτό το σημείο. Έπρεπε να φύγουμε», είπε ο Harry.

Στα πρώτα τρία επεισόδια, που μεταδίδονται τώρα, το ζευγάρι μίλησε για τον πρώιμο έρωτά του, τον ρατσισμό που αντιμετώπισε όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους, την πρόταση του Harry και την είσοδο της Meghan στη βασιλική οικογένεια.

Τώρα ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τα νέα επεισόδια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix έκανε το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» – Πώς ο φόβος της βασιλικής οικογένειας έγινε πραγματικότητα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα