Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/12/2022)

08:30 14/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/12/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα ή να τακτοποιήσετε προσωπικές υποθέσεις σας. Προσέχετε λίγο από  το μεσημέρι και μετά  αφού μπορεί να μην σας κατανοούν στο εργασιακό σας περιβάλλον  και φροντίστε να μην κάνετε συζητήσεις που θα σας προκαλέσουν ψυχική κούραση..

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα σας βοηθήσει από τον 5ο σας οίκο να τακτοποιήσετε θέματα με τη δημιουργικότητά σας αλλά να βρείτε και τρόπους ώστε να έχετε κάποιο κέρδος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ωστόσο προς το μεσημέρι μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία με νομικά του σπιτιού και της οικογένειας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και θα δυσκολευτείτε με κάποια θέματα επαγγελματικά αλλά και αγγαρείες της καθημερινότητας παρόλο που μέσα σας θα μπορέσετε να βρείτε κάποιες διεξόδους για να τις αντιμετωπίσετε. Επίσης κάποια δυσκολία στη συνεννόηση με συνεργάτες μπορεί να σας δυσκολέψουν περισσότερο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο θα σας ωθήσει να έχετε επαφές με το κοντινό σας περιβάλλον και ίσως συναντήσετε με κάποιους φίλους. Ωστόσο προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε αλλά ίσως να μάθετε και κάποιο νέο ή κάποιο κουτσομπολιό που θα σας ενοχλήσει αρκετά.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και στον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά θα μπορέσετε να βρείτε κάποιες λύσεις για να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα. Θα θελήσετε πάντως να είστε δημιουργικοί σήμερα αλλά μάλλον θα σας πάνε πίσω θέματα οικονομικά.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση προσωπικών θεμάτων σας αλλά να έχετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες ή κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Ωστόσο θα δυσκολευτείτε λίγο με την επικοινωνία σας μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια και προς το βράδυ να νοιώσετε λίγο εξουθενωμένοι.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 12ο σας οίκο θα σας δώσει την ανάγκη να απομονωθείτε ώστε να σκεφτείτε μόνοι σας κάποια πράγματα που θέλετε να τακτοποιήσετε μέσα σας αλλά μπορεί να πάρετε και κάποια μυστική οικονομική βοήθεια σήμερα από κάποιο συνεργάτη.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/12/2022), η Σελήνη στην Παρθένο και στον 11ο σας οίκο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα συνεργασιών αλλά μπορεί να έχετε και τη συναισθηματική βοήθεια κάποιου φίλου. Ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες και δυσκολίες στο να συμφωνήσετε σε οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και τον 10ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και ίσως έχετε ευκαιρία να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας ή να κάνετε κάποια συμφωνία ωστόσο θα δυσκολευτείτε αρκετά στο να σας καταλάβουν και να σας κατανοήσουν κάποιοι συνεργάτες σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο  θα σας δώσει τη διάθεση το πρωί να επικοινωνήσετε με συνεργάτες αλλά και να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια. Ωστόσο ίσως κουραστείτε από κάποιες εκκρεμότητες της εργασίας σας αλλά και κάποια ασυνεννοησία που μπορεί να σας φθείρει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο θα σας δώσει κάποια ευκαιρία  ώστε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα του σπιτιού. Ωστόσο προς το μεσημέρι κάποια παρανοήσεις σχετικά με έγγραφα μπορεί να σας δυσκολέψουν και να μην πετύχετε ολοκληρωτικά το στόχο σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και τον 7ο σας οίκο θα σας ωθήσει να τακτοποιήσετε  θέματα με συνεργάτες σας αλλά θα έχετε δυσκολία στο να συνεννοηθείτε αφού μπορεί  και κάποια ένταση στην επικοινωνία σας να μην  βοηθήσει. Επίσης ίσως θέλετε διαφορετικά πράγματα από τους συνεργάτες σας και έρθετε σε διαφωνία. Φροντίστε να ηρεμήσετε και μεριμνήστε για τους στόχους σας από αύριο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα