Δέρμα χωρίς σπυράκια | Μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις

17:06 11/7/2020 - Πηγή: iPop
| Μπορείς

Δέρμα χωρίς σπυράκια, ναι! Είχα αρχίσει να απελπίζομαι εδώ και κάποια χρόνια ότι δε θα μου συμβεί ποτέ! Και όμως! Αν τα κατάφερα εγώ τότε σίγουρα μπορείς και εσύ. Είχα δοκιμάσει τα πάντα ξανά και ξανά όμως τώρα νομίζω έχω βρει τον τέλειο συνδυασμό και φυσικά θα τον μοιραστώ μαζί σου. Τελικά δε φταίνε μόνο οι ορμόνες, η ακμή ή η σοκολάτα.. αλλά φταίμε κυρίως εμείς εκτός από ορισμένες ειδικές περιπτώσεις.

Δέρμα χωρίς σπυράκιαΚαθάρισε το πρόσωπό σου

Ναι ξέρω το ήξερες αυτό. Το έκανες

όμως ποτέ με συνέπεια; Ή μήπως το έκανες την πρώτη βδομάδα, δεν έβλεπες αποτέλεσμα και το παρατούσες πάλι; Εγώ θα σου πω την αλήθεια.. Δε με βόλευε ο τρόπος αυτός. Το βράδυ νύσταζα και ήθελα απλά να πάω στο κρεβάτι μου και σίγουρα όχι να βρέχω το πρόσωπό μου. Έκανα κάτι άλλο όμως. Κάθε μέρα το πρωί έριχνα νερό στο πρόσωπό μου και μετά έβαζα την ενυδατική (που επέλεξα από κάποιο φαρμακείο με βοήθεια του προσωπικού και όχι μόνη μου για πρώτη φορά!). Κάθε φορά που γυρνούσα στο σπίτι καθάριζα το πρόσωπό μου με Ιαματικό νερό σε βαμβάκι και μετά πάλι την ενυδατική. Δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις κάτι!

Προσπάθησε να τρως σωστά

Η σοκολάτα σε μερικές περιπτώσεις ακμής και σύμφωνα με τον οργανισμό πολλές φορές δε βοηθάει. Θα σου πω ψέμματα αν σου πω ότι δεν τρώω, και στην τελική γιατί να μη φάω αφού μ’ αρέσει; Αλλά προσπαθώ τις περισσότερες φορές που θα θέλω γλυκό να φάω μικρή ποσότητα (και όχι όλη τη σοκολάτα, been there done that) και κυρίως κατά τις πρωινές ώρες!

Ενυδάτωνε την επιδερμίδα σου και από μέσα προς τα έξω

Νερό! Δε φτάνει μόνο η ενυδατική… Ο οργανισμός σου χρειάζεται νερό. Στη βάση του το δέρμα σου χρειάζεται ενυδάτωση εκ των έσω. Συνεπώς θα πεις το νερό νεράκι! Και ταυτόχρονα όχι μόνο το δέρμα σου θα είναι καλύτερα από τα σπυράκια αλλά θα δεις ότι θα νιώθεις καλύτερα και στη καθημερινότητα σου. Ο γιατρός συστήνει 1,5-2lt ημερησίως. Ξεκίνα!

Αντηλιακό προσώπου

Αν δε φοράς καλό είναι να αρχίσεις και δε σου μιλάω μόνο για το καλοκαίρι αλλά για όλο το χρόνο. Καθημερινή ρουτίνα λοιπόν από εδώ και στο εξής θα πρέπει να είναι: ξυπνάς, πλένεις το πρόσωπό σου με νερό, βάζεις ενυδατική και βάζεις και αντηλιακή! Εκτός αν ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σου κάποια που είναι δύο σε ένα. Πάλι σου προτείνω να ρωτήσεις ποιο προϊόν θα ταίριαζε καλύτερα στο δέρμα σου ή αλλιώς να πάρεις δειγματάκι και να δοκιμάσεις ποιο προϊόν σου ταιριάζει.

Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου έδωσα πιστεύω ότι σε μία βδομάδα, αυτή τη φορά, θα δεις το δέρμα σου να αλλάζει. Δέρμα χωρίς σπυράκια είπατε? Αμέσως!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τα λάθη που κάνεις και φαίνονται μεγαλύτεροι οι πόροι στο πρόσωπό σου!

Photo: Freepik

Το άρθρο Δέρμα χωρίς σπυράκια | Μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα