Τα ζώδια του Οκτωβρίου: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

19:06 1/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα ζώδια του Οκτωβρίου είναι εδώ! Πώς θα είναι τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του κάθε ζωδίου αυτό τον μήνα; Ποιες σχέσεις θα επαναπροσδιοριστούν και ποια ζώδια πρέπει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους;

Στα ζώδια του Οκτωβρίου θα

μάθεις όλα όσα ψάχνεις για το τι λέει το ωροσκόπιό σου γι’ αυτό τον μήνα!

Τα ζώδια του ΟκτωβρίουΚριός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το μήνα. Καταβάλλεις αξιόλογες προσπάθειες, προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος ή κάνεις πιο στενές τις σχέσεις σου. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις αρμονικές σχέσεις αυτήν την περίοδο, όποια κι αν είναι η φύση τους. Αποκτούν πολύ μεγάλη αξία στην καθημερινότητά σου και τις αντιμετωπίζεις με περισσότερο σεβασμό απ’ ό, τι πριν.

Ερωτικά

Ο Οκτώβριος φέρνει τα πάνω κάτω, αφού καταφέρνει να σε κάνει φειδωλό/ή στην έκφραση των συναισθημάτων σου, κάτι που δημιουργεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Όσο προχωράει ο μήνας, θα έρχεσαι όλο και πιο κοντά στον παλιό, καλό, εκφραστικό σου εαυτό ενώ παράλληλα θα διεκδικείς πιο σθεναρά και με μεγαλύτερη ευθύτητα όσα έχεις ανάγκη από την αισθηματική σου ζωή.

Σύμφωνα με τα ζώδια του Οκτωβρίου, αν είσαι δεσμευμένος/η αναπτύσσεις μια πιο φιλελεύθερη και ανεξάρτητη στάση μέσα στη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα ο τρόπος που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου γίνεται πιο “τετράγωνος” και πρακτικός, κάτι που αποδιοργανώνει και δημιουργεί ανασφάλεια στο/στη σύντροφό σου. Όσο θα νιώθεις και θα φέρεσαι έτσι, η επικοινωνία σας ενδέχεται να πληγεί, αλλά τα πράγματα δε θα αργήσουν να επανέλθουν στην πρότερη σχεδόν ιδανική κατάσταση.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η αυτοπεποίθηση και η διεκδικητικότητά σου βρίσκονται στα ύψη και εσύ αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή με νέα δυναμική. Αυτό θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια (για σένα), αλλά η τόλμη σου θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα.

Ταύρος

Τον Οκτώβριο επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η καθημερινότητά σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά αυτήν την περίοδο, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

Ερωτικά

Δέχεσαι συναισθηματικές και διανοητικές “μεταλλάξεις”, αφού αυτόν το μήνα τείνεις να μη λειτουργείς σε τίποτα συμβατικά, είτε είσαι αδέσμευτος/η, είτε είσαι δεσμευμένος/η. Κάποιες φορές, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να φανεί επιζήμια για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως αν εσύ είσαι έτοιμος/η για μία αλλαγή, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να την αποδεχτούν και οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η επιτρέπεις στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου να “πνίγει” τη σχέση σου. Αυτό μέσα στον Οκτώβριο μπορεί να γίνει πολύ τοξικό για το δεσμό σου, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την κτητικότητα που νιώθεις τώρα εντονότερα. Φρόντισε να αλλάξεις αυτήν την τακτική ώστε να ανανεωθεί και τελικά να σωθεί η σχέση σου από τη ρουτίνα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις είτε μία σεξουαλική αναγέννηση, είτε έναν σεξουαλικό σκοταδισμό, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου. Αν υπήρξες υπερβολικά απελευθερωμένος/η, τώρα τείνεις να γίνεσαι πιο συντηρητικός/ή, ενώ αν υπήρξες πιο συντηρητικός/ή τώρα τείνεις στη σεξουαλική απελευθέρωση. Σε κάθε περίπτωση, με όποιον άνθρωπο και να βρεθείς, το κριτήριο για το αν θα προχωρήσετε, τουλάχιστον για τον Οκτώβριο, είναι πρωτίστως η σεξουαλική συμβατότητα.

Δίδυμοι

Φίλε/η Δίδυμε, το μυαλό σου μέσα στον Οκτώβριο θα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

Ερωτικά

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι αυτό το μήνα, κάτι που προκαλεί επικοινωνιακές ρωγμές ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε συνδέεστε ερωτικά, είτε όχι. Μην επιτρέπεις στην ανασφάλεια να σε ορίζει, αρκεί μόνο ένα μικρό “άνοιγμα”, μια μικρή αποκάλυψη αυτών που νιώθεις και η κατάσταση θα αλλάξει άρδην.

Σύμφωνα με τα ζώδια του Οκτωβρίου, αν είσαι δεσμευμένος/η στην αρχή του μήνα μπορεί τα πράγματα να είναι κάπως έντονα μεταξύ σας, αφού θα τραβάτε εκατέρωθεν συνεχώς μια διελκυστίνδα εξουσίας. Θα διεκδικείτε, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου, το πάνω χέρι της σχέσης, για να διαπιστώσετε και οι δύο ότι η συμπεριφορά αυτή είναι επιζήμια και ο στόχος ανούσιος. Κατά τη διάρκεια του μήνα φαίνεται ότι το συνειδητοποιείτε, αλλά στο κλείσιμο του Οκτωβρίου επιστρέφετε στις πρότερες λανθασμένες συμπεριφορές. Αλλάξτε πορεία όσο είναι ακόμα νωρίς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται ότι στον ορίζοντα όλο και κάτι υπάρχει. Μπορεί να είναι κάποιος/α που γνώρισες πρόσφατα ή κάποιος/α που επανεμφανίζεται από το παρελθόν σου. Στην αρχή τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως αβέβαια, αλλά στη συνέχεια του μήνα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά και κάτι ξεκινάει μεταξύ σας.

Καρκίνος

Μήνας ζυμώσεων, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών ο Οκτώβριος για σένα, φίλε/η Καρκίνε, γεγονός που θα σε βάλει αρκετές φορές σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

Ερωτικά

Η ανεξαρτησία σου αυτό το μήνα θα είναι ο απόλυτος στόχος και η απόλυτη επιθυμία σου. Μάλιστα, ο βαθμός στον οποίο έχεις ανάγκη την αυτονομία σου είναι τέτοιος που μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε υπερβολές. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους γύρω σου, είτε μιλάμε για το ταίρι σου, είτε για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί επικοινωνιακό χάσμα.

Σύμφωνα με τα ζώδια του Οκτωβρίου, αν είσαι δεσμευμένος/η δε φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς ικανοποιητικά την τάση σου για ανεξαρτησία, κάτι που γεννά πολλές αμφιβολίες στο ταίρι σου, αφού δεν μπορεί να γνωρίζει τι σου συμβαίνει και υποθέτει τα χειρότερα. Φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτός/ή και πιο σαφής στις προθέσεις σου, ούτως ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε μη αναστρέψιμες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και σε διαρκή αναζήτηση, αφού νιώθεις ότι κανένας/καμία δεν είναι ιδανικός/ή για σένα. Έτσι προτιμάς να γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους, χωρίς καμία απολύτως πρόθεση να “δέσεις σε κάποιο λιμάνι”. Ο μόνος λόγος που θα σε έκανε να περιορίσεις τώρα την ανεξαρτησία σου είναι η απόλυτη ιδεολογική ταύτιση με ένα/μία υποψήφιο/α σύντροφο, αλλά αναρωτήσου: είναι κάτι τέτοιο εφικτό.

Λέων

Από τις αρχές του μήνα λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αλλάζεις ουσιαστικά τον τρόπο παραγωγής και διαχείρισής τους με σκοπό τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο, αρκεί να παραμένεις πιστός/ή στον οικονομικό σου σχεδιασμό, γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις, κάτι που αυτό το μήνα θα μπορούσε να φανεί επιζήμιο.

Ερωτικά

Σύμφωνα με τα ζώδια του Οκτωβρίου, η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση με μοναδική εξαίρεση τη δυσκολία στην επικοινωνία. Τις περισσότερες φορές οι παρεμβολές των φίλων, όσο καλοπροαίρετες και αν είναι, μεγεθύνουν αυτήν τη δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση αυτή δε διαρκεί πολύ, καθώς μετά οι φιλικές παρεμβάσεις μπορεί να είναι μόνο θετικές.

Αν είσαι δεσμευμένος/η διαπιστώνεις ότι η ψυχική σου σύνδεση με το ταίρι σου γίνεται ολοένα πιο βαθιά και ουσιαστική, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις και ότι έχεις βρει τον ιδανικό/την ιδανική σύντροφο για εσένα. Οι σκέψεις σου μπορεί να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο βήμα στη σχέση σου, όποιο και αν είναι αυτό, ωστόσο ο Οκτώβριος δεν είναι ο καταλληλότερος μήνας για την υλοποίησή τους.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι σε μία φάση κατά την οποία νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Αυτό το μοιράζεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται οι φίλοι σου να είναι αυτοί που θα σου γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, ωστόσο αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός για να γνωρίσεις τον Ένα/τη Μία, συνεπώς μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό.

Παρθένος

Εργάζεσαι με μεγάλη διάθεση, καθώς διαπιστώνεις πως οι κόποι σου δεν πέφτουν στο κενό. Δουλεύεις σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσεις έναν πιο άνετο μήνα, τόσο για σένα, όσο και για την οικογένειά σου. Πέρα από τη δουλειά, εξίσου σημαντική για σένα τον Οκτώβριο είναι και η αρμονία που επικρατεί μέσα στο σπίτι. Αναλαμβάνεις, λοιπόν, το ρόλο του ειρηνιστή και φροντίζεις να διατηρείς τις ισορροπίες εντός του οικιακού χώρου.

Ερωτικά

Μπορεί να μην είναι μία κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι συχνά, αλλά ο Οκτώβριος ξυπνά κάθε ρομαντικό σου συναίσθημα και σε αναγκάζει να το μοιράζεσαι με τους γύρω σου. Μπορεί να εκδηλώνεις ρητά και διαρκώς την αγάπη σου για το/τη σύντροφό σου ή μπορεί να προχωρήσεις σε μία εξομολόγηση-ποταμό στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ό,τι και να ισχύει, μη φοβάσαι πώς θα σε αντιμετωπίσουν οι άλλοι, η αλήθεια σου θα σου βγει σε καλό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ο Οκτώβριος σηματοδοτεί μια σημαντικότητα αφετηρία για τη σχέση σου, η εξέλιξη της οποίας θα εξαρτηθεί ως επί το πλείστον από σένα. Είναι στο χέρι σου να αποδείξεις τώρα στο ταίρι σου πόσο σοβαρές είναι οι προθέσεις σου και πόσο επενδύεις στη σχέση σας, αν θες η πορεία να είναι θετική. Ο τρόπος που θα χειριστείς τώρα τα πράγματα θα καθορίσει το μέλλον αυτής της σχέσης.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ο ρομαντισμός φαίνεται ότι σε αγγίζει βαθιά, αφού τώρα δηλώνεις (και είσαι) πιο έτοιμος/η από ποτέ για μία δέσμευση. Αν υπάρχει ήδη κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, τώρα θα ανοίξουν τα χαρτιά και από τις 2 πλευρές, ενώ αν δεν υπάρχει κάποιος/α στον ορίζοντα, δεν αποκλείεται να προκύψει και μάλιστα με όρους ιδιαίτερα ρομαντικούς και αμοιβαίους.

Ζυγός

Φαίνεται ότι οι αλλαγές που αναμένονται αναπόφευκτα μέσα στον Οκτώβριο συχνά σε αποδιοργανώνουν. Επιπλέον, ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις κάπως “πεσμένος/η” αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να απευθυνθείς σε ανθρώπους που πραγματικά και δοκιμασμένα μπορείς να εμπιστευθείς. Η συλλογικότητα θα είναι κριτικής σημασίας για την επιτυχία σου και είναι κάτι στο οποίο μπορείς και πρέπει να βασιστείς.

Ερωτικά

Ο Οκτώβριος δοκιμάζει λίγο την σκέψη σου κάνοντας το μυαλό σου να σκοτεινιάζει από σκέψεις δυσπιστίας και καχυποψίας. Όλο αυτό δοκιμάζει σημαντικά την ψυχική σου ισορροπία, κάνοντάς σε να βυθίζεσαι σε μία κατάσταση η οποία δεν έχει έρεισμα στην πραγματικότητα, αφού οι όποιες σκέψεις σε ταλανίζουν σχετίζονται κυρίως με ανασφάλειες του παρελθόντος και όχι με την παρούσα φάση. Παρ’ όλα αυτά, από τα μέσα του μήνα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πρέπει να αποφύγεις την παγίδα της εξωτερίκευσης των σκοτεινών σου σκέψεων, αφού μπορεί να σε κάνουν να υιοθετήσεις μία συμπεριφορά δεσποτική που θα χαρακτηρίζεται από ζήλεια προς το ταίρι σου. Εμπιστεύσου φιλικά σου πρόσωπα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και θα διαλύσουν κάθε αμφιβολία σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αποδιοργανωθείς εντελώς από την επανεμφάνιση ενός προσώπου του παρελθόντος σου, γεμίζοντάς σε αμφιβολίες και ανασφάλεια σχετικά με τις προθέσεις του. Παρά την επιμονή του, οφείλεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, όποια κατεύθυνση και να σου δείξει να πάρεις, και να είσαι σίγουρος/η πως θα είναι η σωστή.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια του Οκτωβρίου, ξεκινά μια νέα εποχή για σένα, αφού ο Οκτώβριος σου ξυπνά τον έμφυτο δυναμισμό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όμως, στο πόσο και ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι. Είναι μια καλή περίοδος να είσαι ελαφρώς καχύποπτος/η και να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι, καθώς άλλοι άνθρωποι θα φανούν παντελώς αναξιόπιστοι, ενώ άλλοι θα οδηγήσουν αποφασιστικά στην επιτυχία σου.

Ερωτικά

Είτε είσαι από τους Σκορπιούς που το συνηθίζουν, είτε όχι, η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά στον ερωτικό σου τομέα. Διεκδικείς χώρο στην καθημερινότητά σου για περισσότερο συναίσθημα, αλλά διεκδικείς και περισσότερα από το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, αφού φαίνεται πως τώρα έχεις πάρει την απόφαση να πλάσεις τα αισθηματικά σου κατά βούληση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα επικοινωνείς με το/τη σύντροφό σου, αφού δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν μεταξύ σας κόντρες, οι οποίες θα οφείλονται στη γενικότερη συμπεριφορά σου, η οποία μπορεί να φανεί έως υπεροπτική. Βέβαια, αυτό δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ, αφού σύντομα, επανέρχεται η χαρά με απεριόριστες διασκεδάσεις και πολύ πάθος.

Αν είσαι αδέσμευτος/η υιοθετείς μια πιο…επεκτατική πολιτική στα αισθηματικά σου και ανοίγεσαι σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται σαν να ξεχνάς τα όρια που γενικά εσύ συνηθίζεις να θέτεις. Για του λόγου το αληθές, οι διασκεδάσεις θα έχουν πρωταρχική σημασία για σένα αυτό το μήνα, χωρίς η εύρεση συντρόφου να γίνεται αυτοσκοπός.

Τοξότης

Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται κατακόρυφα αυτό το μήνα, το ίδιο και η δημοτικότητά σου. Είσαι πολύ δημοφιλής και ευχάριστος/η για τον κύκλο σου και όλοι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σου. Έτσι ο Οκτώβριος φέρνει στη ζωή σου τις διασκεδάσεις σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από πριν, ενώ απολαμβάνεις να σε φλερτάρουν και να φλερτάρεις.

Ερωτικά

Τα συναισθήματα γίνονται αυτό το μήνα πιο πρακτικά, χωρίς ιδιαίτερα ρομαντική χροιά. Είναι μια καλή στιγμή να δείξεις έμπρακτα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου ότι νοιάζεσαι αλλά ταυτόχρονα και να εισπράξεις το ίδιο ενδιαφέρον με πράξεις αγάπης από εκείνον/η. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε αυτή την έκφραση συναισθημάτων, καθώς συχνά θα νιώθεις την ανάγκη για πιο ρομαντικές και ιδεαλιστικές εκδηλώσεις αγάπης.

Σύμφωνα με τα ζώδια του Οκτωβρίου, αν είσαι δεσμευμένος/η φαίνεται ότι οι λέξεις δε σου βγαίνουν αβίαστα αυτό το μήνα και επιλέγεις να δείχνεις με άλλους τρόπους την αγάπη και το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου. Ενδεχομένως, οι ενδόμυχες ενοχές σου για τη δυσκολία σου να εκφραστείς λεκτικά να σε οδηγήσουν σε οικονομικές υπερβολές, στην προσπάθειά σου να διαβεβαιώσεις το/τη σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου. Όλα αυτά είναι σίγουρα σημαντικά, αλλά προσπάθησε να θυμάσαι πως μερικές φορές αρκεί απλώς το να είσαι εκεί, έτοιμος/η να ακούσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ετοιμάσου για έναν εξαιρετικό μήνα, γεμάτο έμπρακτες αποδείξεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα σε επιβεβαιώσουν για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων και θα σου δώσουν μία ώθηση προς την κατεύθυνση του επόμενου βήματος, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν είναι ότι ο ρομαντισμός θα λείπει από τον Οκτώβριο, αλλά στην παρούσα φάση εστιάζεις σε αυτό που έχει σημασία και κάτι τέτοιο σημαίνει πρωτίστως ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Αιγόκερως

Ο μήνας αυτός είναι κομβικός για τις φιλίες σου, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι πραγματικές από τις ψεύτικες. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του φιλικού κύκλου.

Ερωτικά

Δυσκολεύεσαι να εστιάσεις πλήρως στα αισθηματικά σου και φαίνεται ότι ασχολείσαι μαζί τους αποσπασματικά και με μια εσάνς συγκεχυμένου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εκτός από τις στιγμές που γίνεσαι ασαφής ως προς τις προθέσεις σου και προκαλείς σύγχυση στους ανθρώπους γύρω σου (κυρίως στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε σας συνδέει δεσμός, είτε όχι).

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η, αφού το ταίρι σου γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η συμπεριφορά σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου και σε ένα μεγάλο βαθμό αποτελεί τη γοητεία σου. Ακολούθησε το παράδειγμα του/της συντρόφου σου προκειμένου να προσγειώνεσαι πού και πού (άλλωστε αυτή είναι η γοητεία του).

Αν είσαι αδέσμευτος/η ο Οκτώβριος θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στον ορίζοντα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί, αλλά εσύ υιοθετείς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να δίνεις ανάμικτα μηνύματα, τα οποία δεν ξέρει πώς να ερμηνεύσει. Γοητευτική η μυστηριώδης σου φύση, αλλά κάπου κάπου χρειάζεται και λίγη ευθύτητα.

Υδροχόος

Η εσωστρέφεια τείνει να γίνει δεύτερη φύση σου αυτό το μήνα, καθώς ό, τι σου συμβαίνει σε καθημερινή βάση επιλέγεις να το κρατάς μέσα σου και να το επεξεργάζεσαι, άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε όχι. Στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου πρόκειται να παίξουν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά ζητήματα που αυτήν την περίοδο ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου.

Ερωτικά

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας σοβαρής και διεξοδικής ανασκόπησης των αισθηματικών σου ζητημάτων, αφού τώρα βάζεις κάτω από το μικροσκόπιο όλα τα κακώς κείμενα των περασμένων σχέσεών σου, είτε ευθυνόσουν εσύ για αυτά, είτε όχι, με σκοπό να αλλάξεις τις συμπεριφορές εκείνες που σε οδήγησαν σε αυτά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η στοχεύεις σε μία πιο στέρεη και σταθερή σχέση και εργάζεσαι εντατικά γι’ αυτό μέσα στον Οκτώβριο, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει το επόμενο επίπεδο στο δεσμό σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Ψυχικά, διανοητικά και συναισθηματικά εσύ και ο/η σύντροφός σου βρίσκεστε σε πλήρη αρμονία και καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να κάμψει το ρομαντισμό και την ειλικρινή αγάπη που έχετε μεταξύ σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θα χρειαστεί να παλέψεις για να κατευνάσεις τα αρνητικά συναισθήματα που θα σου ξυπνήσει ένα πρόσωπο που θα επανεμφανιστεί στη ζωή σου, αφού φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει, όπως νόμιζες. Ωστόσο, είσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου και δεν επιτρέπεις σε αυτό να καθορίσει την πορεία σου στο εξής, κάτι που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις, αφήνοντας τελικά πίσω σου ό, τι σε πλήγωσε.

Ιχθύς

Η έντονη κινητικότητα του Οκτωβρίου μπορεί να σε κουράσει, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δεχτείς ως αναγκαίο κακό. Τα απωθημένα σου, που πηγάζουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες, σου χτυπούν την πόρτα και πρέπει να βρεις το σωστό timing προτού ανοίξεις. Αν συνεχίσεις να εργάζεσαι με επιμονή, μεθοδικότητα και επικέντρωση στο στόχο σου, σε συνδυασμό και με μία έντονη εύνοια που δέχεσαι τώρα, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ερωτικά

Έντονη ερωτικά περίοδος με το πάθος να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε επιδιώκεις πιο εφήμερες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Οκτώβριος σε τροφοδοτεί με τεράστια ποσά ενέργειας, αφού νιώθεις ότι τώρα έχεις απεριόριστη διάθεση την οποία μοιράζεις σε διασκεδάσεις, συναντήσεις, ψυχαγωγίες παντός τύπου, χωρίς να κουράζεσαι ποτέ.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πορεύεσαι, ευτυχώς, στην ίδια κατεύθυνση με το ταίρι σου, αφού οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας συντονίζονται αρμονικά και δουλεύετε μέσα στη σχέση για να τις εκπληρώσετε. Ταυτόχρονα, η σύμπνοια αυτή τρέφει το πάθος και των δυο σας, κάτι που σας επιτρέπει να δεθείτε όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχικά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η σε περιμένει ένας ιδιαίτερα δραστήριος μήνας, αφού τα πάρτι, οι έξοδοι με φίλους, οι διασκεδάσεις γενικότερα καθώς και το πάθος της μιας βραδιάς, σε κρατούν πολύ απασχολημένο/η. Βέβαια, η διάθεσή σου για ατέλειωτα πάρτι μπορεί να καμφθεί προς το τέλος του μήνα, οπότε και θα αρχίσεις να έχεις πιο ρομαντικές απαιτήσεις από τον αισθηματικό σου τομέα και τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου.

Πηγή: oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τα ζώδια του Οκτωβρίου: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, σθεναρά, γνώμονα, σημαίνει, ρητά, αποδειξεις, θες, νέα, oroskopos, josh, ipop, υπουργειο εσωτερικων, ωροσκοπιο, αξια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, ipop, βγαινουν, επιθυμιες, ρητά, βημα, δουλεια, ζηλεια, καθημερινη, παιχνιδια, περιοδος, ωθηση, oroskopos, αγαπη, αβιαστα, αρθρο, αναγεννηση, αμφιβολιες, αποκαλυψη, αρμονια, απωθημενα, αρδην, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γινεσαι, γνώμονα, γοητεια, δεχεσαι, διαστημα, υπαρχει, εκφρασεις, εκφραση, ενστικτο, εξελιξη, εξομολογηση, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, ερεισμα, ερχεσαι, εσωτερικων, ευνοια, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, ισχυει, θες, θυμασαι, ισορροπια, κινηση, λαθη, λειπει, μαζι σου, μηνυματα, μικρο, μπορεις, μυαλο, ξεκουραση, ξυπνα, οικογενεια, οκτωβριος, ορια, ουσιαστικα, παθος, περιβαλλον, πορτα, ρομαντισμος, ρωγμες, ρολο, σαφης, σιγουρα, συνεχεια, συντομα, σθεναρά, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, ταση, τολμη, υλοποιηση, φυση, φοβασαι, χερι, χασμα, χειροτερα, χαρα, ψυχολογικα, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, josh, κειμενα, κοιμασαι, χροια, κομματι, λεξεις, νιωθεις, σημαίνει, σωστο, ξεχνας
Τυχαία Θέματα