H Πόπη Τσαπανίδου και ο Τίμος Κουρεμένος είναι το απόλυτο tech δίδυμο!

17:31 1/10/2019 - Πηγή: iPop

Η αγαπημένη μας ινσταγκραμική παρέα επέστρεψε και φυσικά δεν χάσαμε χρόνο. Πατήσαμε κατευθείαν το play για ν’ απολαύσουμε την Πόπη Τσαπανίδου και τον Τίμο Κουρεμένο.

Η Πόπη και ο Τίμος κάθε εβδομάδα μας δίνουν ραντεβού στο IGTV για να μας ενημερώσουν για τα τεχνολογικά νέα που πρέπει να ξέρουμε. Σήμερα, όμως, είχαν στην παρέα τους και μια προσθήκη: Αυτή δεν είναι άλλη απ’ την αγαπημένη μας Μιζού!

Η Πόπη Τσαπανίδου με τον

Τίμο Κουρεμένο ήρθαν στο γραφείο του iPop.gr για το καθιερωμένο γύρισμά τους για το #techTALKS και εκεί φυσικά ήμασταν κι εμείς!

Μόλις μπήκαν στο γραφείο, αμέσως μας έφτιαξαν τη διάθεση, ενώ βλέποντας την προετοιμασία τους πριν ξεκινήσουν το γύρισμα, καταλάβαμε από πού πηγάζει όλη αυτή η ενέργεια που βλέπουμε στα βιντεάκια τους!

Για σήμερα τα νέα που είχαν μαζευτεί ήταν πολλά… Ο Τίμος μας είπε όλα όσα είδε στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών αγαθών IFA στο Βερολίνο, μας μίλησε για τα έξυπνα ψυγεία και τη νέα τάση στις τηλεοράσεις, σχολίασαν μαζί με την Πόπη το νέο iPhone, μας προειδοποίησαν για το τι πρέπει να προσέξουμε εάν οι υπολογιστές μας έχουν μείνει στα αρχαία… Windows 7, εξήγησαν τι συμβαίνει με την εξαφάνιση των likes σε Facebook και Instagram και φυσικά μας έκαναν μια εισαγωγή στο VR του Facebook!

Τι καλύτερο απ’ το να μαθαίνεις τα τεχνολογικά νέα απολαμβάνοντας την παρέα της Πόπης και του Τίμου; Άντε, ακόμα να πατήσεις play και να μάθεις γιατί είναι η αγαπημένη μας ιντερνετική εκπομπή;

Δες το νέο επεισόδιο του #techTALKS: Η Πόπη Τσαπανίδου με τον Τίμο Κουρεμένο μας μιλάνε για όλα!

View this post on Instagram

A post shared by Popi Tsapanidou

Keywords
Τυχαία Θέματα