Η πρώτη φωτογραφία της Νομικού με τη νεογέννητη κόρη της!

15:44 1/10/2019 - Πηγή: iPop

Η Δούκισσα Νομικού πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πλέον είναι μαμά δύο υπέροχων παιδιών! Η πρώτη φωτογραφία της Νομικού με τη νεογέννητη κόρη της.

Η πρώτη φωτογραφία της Νομικού με τη νεογέννητη κόρη της ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς η Δούκισσα θέλησε να πει ένα

ευχαριστώ στον άντρα της, στον γιατρό της αλλά και σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα της.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη νεογέννητη κόρη της και τον 1,5 ετών γιο της, Σάββα. Όλη της τη ζωή, όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της.

«Τα παιδιά μου! Η ζωή μου όλη! Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την μεγάλη αγκαλιά σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού.

Η Νομικού με τη νεογέννητη κόρη της και τον μικρό Σάββα

View this post on Instagram

Τα παιδιά μου

Keywords
Τυχαία Θέματα