Σε ποια πόλη θα έπρεπε να ζεις, σύμφωνα με την αγαπημένη σου σειρά

14:52 9/11/2019 - Πηγή: iPop

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ζεις στην λάθος πόλη, στην λάθος χώρα ή μήπως αναρωτιέσαι σε ποια πόλη θα μπορούσες να μείνεις; Ένα τεστ σου λέει σε ποια πόλη θα έπρεπε να ζεις, σύμφωνα με την αγαπημένη σου σειρά.

Πόσες φορές έχεις δει τα «Φιλαράκια» και έχεις σκεφτεί τι ωραία που θα ήταν αν μπορούσες να ζήσεις στη Νέα Υόρκη ή πόσες φορές έχεις δει το La Casa de Papel και ήσουν έτοιμος να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου

για τη Μαδρίτη ή για όποια άλλη πόλη είναι εκείνη τη στιγμή οι ήρωες;

Είναι αδύνατο να μην ερωτευόμαστε τις πόλεις που βλέπουμε κάθε φορά σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές νομίζουμε -μπορεί και λανθασμένα- ότι αλλού είναι πάντα και καλύτερα.

Σε ποια πόλη θα μπορούσες να ζήσεις; Ποια θα ταίριαζε περισσότερο σε σένα; Θα μπορούσες να αντέξεις στις θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν ή μήπως θα προτιμούσες κάτι πιο τροπικό;

Ένα τεστ σε ταξιδεύει στην πόλη που ταιριάζει σε σένα, με βάση τις απαντήσεις που δώσεις για τις αγαπημένες σου σειρές. Αυτές που επιλέγεις κάθε φορά ξανά και ξανά, γιατί σου φτιάχνουν τη διάθεση, γιατί δεν σε κουράζουν όσες φορές κι εάν τις έχεις δει ή γιατί σε μεταφέρουν έστω και λίγο εκεί όπου θα ήθελες να βρίσκεσαι πιο πολύ!

Σε ποια πόλη θα έπρεπε να ζεις;

Διάβασε ακόμη:

Γιατί βλέπουμε την ίδια ταινία ξανά και ξανά; Υπάρχει λόγος κι είναι υπέροχος!

Photo: Alamy

Το άρθρο Σε ποια πόλη θα έπρεπε να ζεις, σύμφωνα με την αγαπημένη σου σειρά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα