Τα όγδοα γενέθλια του γιορτάζει ο μικρός πρίγκιπας George και όλη η βασιλική οικογένεια του εύχεται χρόνια πολλά

14:13 22/7/2021 - Πηγή: iPop

Ο μικρός πρίγκιπας George γίνεται 8 και η οικογένεια του τού εύχεται να τα εκατοστίσει. Οι γονείς του δημοσίευσαν μια φωτογραφία του από όταν ήταν μωρό δίπλα από μια πιο πρόσφατη την οποία είχε τραβήξει η μητέρα του Kate Middleton στο Anmer Hall. Με αυτήν την ανάρτηση ο δούκας και δούκισσα του Cambridge θέλησαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους για το πόσο έχει μεγαλώσει

ο πρωτότοκος γιός τους. Η βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γιορτάσει τα γενέθλια του πρίγκιπα George ιδιωτικά.

Οι τρεις νέες φωτογραφίες του Πρίγκιπα George που θα σας κάνουν να λιώσετε!

Happy Birthday Prince George!
We love you so much! pic.twitter.com/iNCNqYKMkx

— The Cambridges (@cambridgecrown) July 21, 2021 Οι αναρτήσεις για τα γενέθλια του πρίγκιπα George

Στην φωτογραφία που ανέβασε η βασιλική οικογένεια στα social media για να ευχηθεί στον διάδοχο του θρόνου ο πρίγκιπας George φοράει ένα απλό ριγέ μπλουζάκι κάνοντας την διαφορά έπειτα από τον τελικό του Euro στον οποίο εμφανίστηκε με κοστούμι και γραβάτα. Στην φωτογραφία απεικονίζεται επίσης ένα αυτοκίνητο Land Rover με το οποίο εικάζεται ότι γίνεται αναφορά στον αείμνηστο παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος διέθετε πολλά από τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς κατά την διάρκεια της ζωής του. Στον μικρό πρίγκιπα έσπευσαν να ευχηθούν και οι παππούδες του, πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Κορνουάλης κάνοντας repost την φωτογραφία που δημοσίευσαν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge.

A very Happy Birthday to Prince George! https://t.co/SX2kjUGTry

— The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall (@ClarenceHouse) July 22, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Τα όγδοα γενέθλια του γιορτάζει ο μικρός πρίγκιπας George και όλη η βασιλική οικογένεια του εύχεται χρόνια πολλά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα