Ιστορική μεταγραφή για την Αγγελική Νικολούλη- Το “Φως στο Τούνελ” πάει MEGA

12:38 22/7/2021 - Πηγή: iPop

Ακουγόταν εδώ και μέρες και τελικά επιβεβαιώθηκε! Η Αγγελική Νικολούλη στο MEGA, στην πιο ιστορική μεταγραφή του “Φως στο Τούνελ”! Διάβασε την ανακοίνωση- καλωσόρισμα του σταθμού.

Η δημοσιογράφος που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια με την έρευνα που κάνει για την επίλυση σημαντικών υποθέσεων, έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού απ’ τη νέα σεζόν.

Είναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη

επιστρέφει στην τηλεόραση! Η ανακοίνωση του καναλιού

Πρόκειται για ένα απ’ τα πιο δυνατά χαρτιά του MEGA για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Η ιστορική εκπομπή μετράει ήδη 26 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας. Ξεκίνησε το 1995 απ’ τον ΣΚΑΪ, στη συνέχεια πήγε για 2 χρόνια στον Alpha, πήρε μεταγραφή για το Alter κι απ’ το 2012 μέχρι και σήμερα ήταν ξανά στον Alpha. Μετά από 9 χρόνια, αλλάζει “στέγη” και μετακομίζει στο MEGA.

H Αγγελική Νικολούλη στο MEGA- Η ανακοίνωση:

«Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου.

Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της.

Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ιστορική μεταγραφή για την Αγγελική Νικολούλη- Το “Φως στο Τούνελ” πάει MEGA εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα