Τα μυστικά μόδας που “κλέβουμε” απ’ την Kate Middleton

12:22 30/1/2020 - Πηγή: iPop

Υπάρχει κάτι στην Catherine, την Δούκισσα του Cambridge, που λατρεύουν όλοι οι fans. Εκτός απ’τους ευγενικούς τους της τρόπους και το γεγονός ότι είναι πάντα χαμογελαστή, την λατρεύουν και για τις στιλιστικές της επιλογές. Γιατί ναι, οι στιλιστικές επιλογές της Kate Middleton είναι κοντά στις δικές μας επιλογές. 

Θα μου πεις δεν μπορεί η

Δούκισσα του Cambridge να αντέξει οικονομικά ένα couture κοστούμι; Ασφαλώς και μπορεί αλλά οι στιλιστικές επιλογές της Kate Middleton είναι πιο safe.

Έχουμε δει τη Δούκισσα του Cambridge με πολλά, διαφορετικά outfits μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Την έχουμε δει να συνδυάζει κομμάτια απ’τα Zara με μερικά πιο ακριβά ρούχα. Κάνει πάντα chic συνδυασμούς, οι οποίοι είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι.

Η Kate Middleton φορά και πιο φθηνά κομμάτια και γι’ αυτό πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί της και την βλέπουν ως ένα fashion icon.

View this post on Instagram

Looks like The Duchess of Cambridge has added a new colour in her collection of her ‘Kate’ Emilia Wickstead A-Line Dress! It’s in HRH’s signature dark blue colour! This time, The Duchess wore a belt over it, also by Emilia Wickstead. Which is your favourite colour?

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@catherinemiddletn) on Nov 9, 2019 at 8:19am PST

Η Kate Middleton είναι σαν κι εμάς (;)

Μπορεί να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά θα φορέσει την animal print φούστα απ’ τα Zara αξίας 13 δολαρίων. Κι αυτή τη φούστα,θα τη συνδυάσει με πιο ακριβά κομμάτια και πιο ιδιαίτερα μοτίβα.

Η Kate δεν θεωρεί πως είναι πολύ καλή για τα Zara κι έχει άλλο ταξικό επίπεδο. Και γι΄αυτό κάνει πιο φθηνές επιλογές.

H Kate Middleton φοράει και πιο οικονομικά ρούχα τα οποία συνδυάζει με πιο ακριβά κοσμήματα. Και γι’ αυτό πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί της.

View this post on Instagram

Happy Halloween Everyone! (It counts right? It is 1am!

Keywords
Τυχαία Θέματα