MasterChef: Ο Βασίλης με το πρόβλημα όρασης κέρδισε τον σεβασμό όλων

09:33 30/1/2020 - Πηγή: iPop

Συνεχίζονται εντατικά οι οντισιόν του MasterChef, με τους κριτές να πετάνε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη για να δουν τους επίδοξους σεφ απ’ τη Βόρεια Ελλάδα. Μια παίκτρια που έφτιαξε κόλλυβα, ο Βασίλης με το πρόβλημα όρασης και η συγκινητική ιστορία του Χρήστου ήταν απ’ τα highlights της τρίτης ημέρας των οντισιόν.

Η Μαρία με τα κόλλυβα

Η

νεαρή σεφ, που σπουδάζει μαγειρική, πήγε μπροστά στους κριτές για να μαγειρέψει χοιρινό με κόλλυβα και σάλτσα από ρόδι, ενώ τους αποκάλυψε πως είχε κόντρα με τους δικούς τους για την επαγγελματική της επιλογή. Τελικά, η Μαρία κατάφερε να πάρει δύο “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης με το πρώτο γλυκό

Το πρώτο γλυκό στο φετινό MasterChef το είδαμε απ’ τον Γιάννη τον ηλεκτρολόγο, ο οποίος έφτιαξε ένα διαφορετικό προφιτερόλ. Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν έπαθε ένα εγκεφαλικό ο πατέρας του σοκαρίστηκε κι αναθεώρησε τα πάντα, γι’ αυτό αποφάσισε να δοκιμάσει το MasterChef. Ο επίδοξος σεφ είπε πως πολλοί τον αποκαλούν «αρσενική Σπυριδούλα», κάτι με το οποίο συμφωνεί κι εκείνος!

Δες ακόμα: Σοκαρισμένο το ελληνικό Ίντερνετ με τη διαφορετικότητα στο MasterChef

Ο Βασίλης με το πρόβλημα όρασης

Μια απ’ τις πιο δυνατές στιγμές του επεισοδίου της Τετάρτης, ήταν η στιγμή που πήγε ο Βασίλης μπροστά στους κριτές. Ο 36χρονος έχει μειωμένη όραση, βλέπει μόλις 5%, αλλά οι κινήσεις του μέσα στην κουζίνα ήταν σαν να βλέπει τα πάντα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχασε την όραση στο πρώτο του μάτι όταν ήταν 12 και στο δεύτερο στα 24 του. Είχε την μεγαλύτερη άνεση μέσα στην κουζίνα, έπαιζε με τις υφές και τις μυρωδιές για να πετύχει το αποτέλεσμα και το πιάτο του ήταν πεντανόστιμο. Έτσι, πήρε τρία μεγάλα ναι και κέρδισε την λευκή ποδιά, αλλά και τον σεβασμό όλων μας!

Ο Διονύσης ο ράπερ

Ο Διονύσης συνδυάζει τη μαγειρική με τη ραπ μουσική και μίλησε στους κριτές για το είδος μουσικής που υπηρετεί. Όμως, η μουσική του πηγαίνει μάλλον καλύτερα απ’ τη μαγειρική, αφού το ριζότο που έφτιαξε για να εντυπωσιάσει τον Πάνο Ιωαννίδη δεν άρεσε στους κριτές.

Ο Χρήστος με το κόμπιασμα

Ο 24χρονος εντυπωσίασε με τις μαγειρικές του ικανότητες, μαγειρεύοντας γαρίδες σαγανάκι με εστραγκόν, οι οποίες του έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο ίδιος, όμως, κόμπιαζε αρκετά, κάτι που σχολίασαν οι κριτές, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως του συνέβη για πρώτη φορά όταν χώρισαν οι γονείς του, όταν σοκαρίστηκε, και πλέον η κατάστασή του είναι βελτιωμένη καθώς το δουλεύει πολύ κι όσο βελτιώνεται ψυχολογικά τόσο βελτιώνεται και η ομιλία του.

Δες το trailer του επεισοδίου του MasterChef:

Δες ακόμα:

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος με την κονσέρβα, αυτός που πήγε για να τα βρει με την πρώην του και η κοπέλα που συγκίνησε τους κριτές

Το άρθρο MasterChef: Ο Βασίλης με το πρόβλημα όρασης κέρδισε τον σεβασμό όλων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα