Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/1/2020)

08:01 30/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/1/2020):Κριός

Μερικά πράγματα τείνουν να ξεκαθαρίσουν τώρα. Ίσως στενοχωρηθείτε, αλλά δεν τελειώνει και η ζωή. Αίσθηση μοναξιάς και μελαγχολίας. Το 1ο 10ήμερο, δέχεται απογοήτευση. Κρατείστε

μικρό καλάθι, γιατί όλα αυτά που σας υπόσχονται, είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Κάνετε κακή χρήση των οικονομικών σας, που θα το καταλάβετε  την επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος

Δεν ευνοούνται τα αισθηματικά του 1ου 10ημέρου. Η δράση που προκύπτει, κρύβει περισσότερο απογοήτευση. Μείνετε ψύχραιμοι, τουλάχιστον γι αυτές τις μέρες. Δεν ξεκαθαρίζει ακόμα το τοπίο. Όλα μοιάζουν να είναι ρευστά και ακανόνιστα. Αποφύγετε να δεσμευτείτε για καινούργια δουλειά τώρα. Καθυστερήσεις που σας αγχώνουν στα οικονομικά.

Δίδυμοι

Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στα ερωτικά σας, είναι ένας σοβαρός λόγος να απομονωθείτε και να επαναπροσδιορίσετε την σχέση. Η επικοινωνία είναι μειωμένη. Ένα γεγονός στην δουλειά, σας φέρνει σε δυσάρεστη θέση. Μην υποκύψετε σε φαινομενικά «θεαματικές»προτάσεις. Κρύβουν παγίδες. Στα οικονομικά, υπάρχει μια στενότητα.

Καρκίνος

Είστε αποφασισμένοι να προβείτε σε κινήσεις, που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, ακόμη και απογοήτευση. Οι κινήσεις στα επαγγελματικά, έχουν κάτι καλό να σας δώσουν. Άτομα με ισχύ, θα είναι κοντά σας, δίνοντας σας σημαντική βοήθεια. Προσέξτε τον χειρισμό των οικονομικών σας.

Λέων

Νοιώθετε πολύ δυνατοί στα ερωτικά ζητήματα. Μάλιστα, άτομα με έντονη προσωπικότητα, θα παίξουν έναν καλό ρόλο. Μπορείτε να προβείτε σε κινήσεις. Θα είναι προς όφελος σας. Διαθέτετε ισχυρή θέληση και πείσμα. Κάτι που είναι απαραίτητο για την δουλειά σας. Στραφείτε σε ισχυρά πρόσωπα και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους. Μικρές καθυστερήσεις σε οικονομικά.

Παρθένος

Νοιώθετε πολύ δυνατοί και βγάζετε μια επιθετικότητα προς τα έξω. Αν συνεχίσετε να απαιτείτε από το ταίρι σας, θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Διάστημα που κρύβει εξαπατήσεις. Κάτι που περιμένατε, δεν λειτούργησε. Οι καθυστερήσεις που προκύπτουν, σας βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμα σας. Οικονομικά θα αντιμετωπίστε μερικά εμπόδια.

Ζυγός

Αρκετά «παίξατε»τον προηγούμενο μήνα. Οι καταστάσεις τώρα, είναι κάπως ανεξέλεγκτες και σας γεμίζουν ανασφάλειες. Ανατροπές που φέρνουν απογοήτευση.  Ημέρες SOS για αποφάσεις. Από τα δέκα που θα σας τάξουν, τα 9 θα είναι απάτη. Μην ελπίζετε τώρα σε κάτι καλό. Επιτήδειοι σας χρησιμοποιούν. Προσοχή σε σοβαρό οικονομικό λάθος.

Σκορπιός

Δεν είστε και στα καλύτερα σας αυτό το χρονικό διάστημα. Νοιώθετε μοναξιά, μελαγχολία και ο πεσιμισμός σας ακολουθεί σε στενό μαρκάρισμα. Προσωρινή απογοήτευση. Η αναμονή στη δουλειά, δυστυχώς θα συνεχιστεί κι άλλο. Με τα περίεργα όμως δεδομένα, καλύτερα να καθυστερήσουν κάποιες αποφάσεις. Οικονομικά, οργανώνετε κάτι αποδοτικό και συμφέρον.

Τοξότης

Δεν είστε στα καλύτερα σας αυτήν την περίοδο. Το καλύτερο λοιπόν που μπορείτε να κάνετε, είναι να αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα. Σε περίεργη κατάσταση βρίσκονται τα επαγγελματικά για τώρα. Σε μερικές περιπτώσεις επικρατεί απογοήτευση και σε άλλες, αδράνεια. Οικονομική εύνοια με τρόπο κρυφό.

Αιγόκερως

Ακαθόριστα συναισθήματα, αφού η αγωνία συμβαδίζει με την απάθεια. Η ανάγκη να δεχτείτε αγάπη, έχει αρχίσει να «ξεφουσκώνει», οπότε αράζετε για την ώρα. Οι μικροκαθυστερήσεις στην δουλειά, δεν σημαίνουν απαραίτητα εμπόδιο. Μπορείτε όμως να κάνετε μια καλή έρευνα, ώστε να αποφασίστε αργότερα για την εξέλιξη. Αναποδιές στα οικονομικά.

Υδροχόος

Δεν είναι κατάλληλος καιρός για αποφάσεις, ούτε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Το καλύτερο θα ήταν, να γίνει μια γερή αυτοκριτική, ώστε να δείτε πιθανά λάθη σας. Σε κρίσιμο στάδιο βρίσκονται τα επαγγελματικά σας. Μερικοί αποφασίζετε να διακόψετε μια συνεργασία, ενώ κάποιοι άλλοι ψάχνετε δουλειά σε λάθος μέρη. Οικονομικά έρχεται μια απογοήτευση.

Ιχθείς

Διάστημα με αυστηρή κριτική, αλλά και εναντιότητα. Χαμηλώστε τους τόνους, αφού για τώρα δεν υπάρχουν «υποστηρικτές», ούτε πρόκειται να λυθεί κάτι άμεσα. Δυσκολίες που αρχίζουν να φαίνονται στα επαγγελματικά σας, θα μεγαλώσουν τις ανασφάλειες σας. Στα οικονομικά επιβάλλεται να είστε πολύ προσεκτικοί, τόσο από απάτη, όσο και απώλεια.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα