Τα Όσκαρ θα τιμήσουν τον Kobe Bryant

19:50 29/1/2020 - Πηγή: iPop

Φόρος τιμής στον Kobe Bryant στα Όσκαρ, αφού η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που διοργανώνει την τελετή απονομής των κορυφαίων βραβείων, ανακοίνωσε πως θα τιμήσει τον πρωταθλητή του NBA, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι

ο Kobe Bryant είχε κερδίσει το 2018 το Όσκαρ για την καλύτερη κινούμενη ταινία μικρού μήκους με το πεντάλεπτο αυτοβιογραφικό φιλμ «Αγαπημένο Μπάσκετ», το οποίο έγραψε και υλοποίησε ο ίδιος και στο οποίο δάνεισε και τη φωνή του.

Όταν είχε πάει ο Kobe Bryant στα Όσκαρ:

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί με ποιον ακριβώς τρόπο θα τιμηθεί ο Kobe Bryant στα Όσκαρ στις 9 Φεβρουαρίου, αλλά ήδη η Ακαδημία έχει κάνει μια συγκινητική ανάρτηση προς τιμήν του Black Mamba, μετά την είδηση του θανάτου του:

Αμφισβήτησαν ότι θα τα κατάφερνε στο ΝΒΑ και απέδειξαν ότι έκαναν λάθος. Αμφέβαλλαν ότι θα κέρδιζε ένα πρωτάθλημα και απέδειξαν ότι έκαναν λάθος. Αμφισβήτησαν ότι θα μπορούσε να κάνει ταινίες και να κερδίσει ένα Όσκαρ. Όπως όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες, ο Kobe Bryant, απέδειξε ότι όλοι σκεπτικιστές έκαναν λάθος. Αναπαύσου εν ειρήνη

View this post on Instagram

They doubted a kid could make it in the NBA and he proved them wrong. They doubted he could win a championship and he proved them wrong. They doubted he could make movies and he won an Oscar. Like all great artists, Kobe Bryant proved the doubters wrong. Rest in peace.

A post shared by The Academy (@theacademy) on Jan 26, 2020 at 1:25pm PST

Πώς ο Kobe Bryant μας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ

Η ανατριχιαστική έναρξη της Alicia Keys στα Grammys προς τιμήν του Kobe Bryant

Η Alicia Keys που ήταν η παρουσιάστρια των φετινών βραβείων Grammy, ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως όλοι νιώθουν μια τεράστια θλίψη καθώς όλος ο κόσμος έχασε έναν ήρωα. «Αυτή τη στιγμή, ο Kobe και η κόρη του, Gianna και όλοι αυτοί που έχασαν τη ζωή τους τόσο τραγικά βρίσκονται στο πνεύμα, στην καρδιά μας, στις προσευχές μας», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Βρίσκονται σε αυτό το κτίριο. Και θα ήθελα να σας ζητήσω να πάρετε μια στιγμή και να τους κρατήσετε μέσα σας. Κρατήστε τους μέσα σας και μοιραστείτε τη δύναμη και την υποστήριξή σας με τις οικογένειές τους. Ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι έπρεπε να ανοίξουμε το show με αυτόν τον τρόπο, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Γι’αυτό θέλουμε να κάνουμε κάτι που να περιγράφει στο ελάχιστο το πώς νιώθουμε όλοι

Δες ακόμα:

Συγκλονίζουν Αντετοκούνμπο και James για την απώλεια του Kobe Bryant

Το άρθρο Τα Όσκαρ θα τιμήσουν τον Kobe Bryant εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα