Τα καλύτερα δωρεάν online classes για γυμναστική, ζωγραφική, φωτογραφία, μαγειρική κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

20:46 30/3/2020 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος στο σπίτι περνάει υπέροχα όταν ξεκινάς ένα καινούριο χόμπι ή εξελίσσεις τα skills σου! Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποια κλίση, η οποία δεν σχετίζεται με τον επαγγελματικό μας προσανατολισμό. Άλλοι λατρεύουν να χάνονται για ώρες μέσα στην κουζίνα, ενώ κάποιοι δεν σταματούν να χορεύουν μέχρι να πονάνε τα πόδια τους! Αφού έχεις πολύ χρόνο στο σπίτι, μήπως έχει έρθει η ώρα να παρακολουθήσεις κάποιο online class είτε για να γυμναστείς είτε για να μάθεις κάτι καινούριο; Εμείς συγκεντρώσαμε τα δωρεάν μαθήματα online για ζωγραφική, μαγειρική, χορό, φωτογραφία, αλλά και πού μπορείς να δεις videos για γυμναστική και διαλογισμό στο σπίτι!

Online γυμναστική

Για την online γυμναστική, υπάρχει ένα διαμαντάκι, το fitnessblender.com, στο οποίο μπορείς να βάλεις τον χρόνο που θέλεις να κάνεις γυμναστική, το φύλο, τα κιλά, το ύψος σου, τις θερμίδες που θες να κάψεις και το είδος γυμναστικής που θέλεις να κάνεις, και η πλατφόρμα σου βγάζει μια σειρά από δωρεάν videos για γυμναστική στο σπίτι, όπου σου δείχνει την κάθε άσκηση βήμα- βήμα.

Pexels

Μην ξεχνάς, ότι μπορείς να βρεις πολλά δωρεάν videos με ό,τι είδος γυμναστικής θέλεις στο YouTube, και φυσικά στο IGTV της Πόπης θα βρεις videos για να κάνεις yoga στο σπίτι με την καθοδήγηση yoga instructor.

Φυσικά, υπάρχουν άπειρες εφαρμογές στο App store για γυμναστική στο σπίτι, και εμείς έχουμε κάνει μια λίστα μ’ αυτές που ξεχωρίζουμε.

Online meditation

Στο iPop.gr έχουμε ανεβάσει αρκετές φορές podcasts με διαλογισμούς που μπορείς να κάνεις μόνος σου σπίτι, ενώ μια ποικιλία με online διαλογισμούς θα βρεις παντού στο Ίντερνετ, απ’ το YouTube μέχρι sites instructors, όπως στο tarabrach.com, όπου ανεβαίνουν ηχογραφήσεις με κάθε είδους διαλογισμό.

FreepikOnline μαθήματα φωτογραφίας

Αν η φωτογραφία είναι το χόμπι σου και θέλεις να την εξελίξεις παραπάνω, θα βρεις πολλά tutorials από φωτογράφους για φωτογραφία και Photoshop στο YouTube.

Παράλληλα, στο Lifehacker βρήκαμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν μάθημα πάνω στα βασικά της φωτογραφίας, στο alison.com υπάρχει μια σειρά από εξειδικευμένα μαθήματα φωτογραφίας, όπως επίσης και στο γνωστό σε όλους udemy.com, ενώ η Adobe έχει κανάλια στο YouTube με δωρεάν tutorials φωτογραφίας, αλλά και Photoshop.

PexelsOnline μαθήματα ζωγραφικής

Πολλά κανάλια στο YouTube μπορούν να σε κάνουν expert στη ζωγραφική, ενώ στο skillshare.com θα βρεις μια σειρά από μαθήματα με διαφορετικές τεχνικές. Το udemy.com φυσικά έχει κι εκείνο section με δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής.

PexelsOnline μαθήματα χορού

Στο learntodance.com μαθαίνεις αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: Να χορεύεις! Δεκάδες δωρεάν videos είναι διαθέσιμα για σένα με διαφορετικά είδη χορού, ενώ το skillshare.com έχει επίσης μερικά πολύ χρήσιμα videos με χορό.

Και σ’ αυτή την περίπτωση, μην ξεχάσεις να αναζητήσεις στο YouTube videos με τον χορό που θες να μάθεις. Θα βρεις τόσα πολλά διαφορετικά videos που δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Pexels

#Μένουμε_σπίτι και κάνουμε online tours σε διάσημα μουσεία του κόσμου!

Online μαθήματα μαγειρικής

Εάν θέλεις να βγάλεις τον σεφ που κρύβεις μέσα σου και σ’ αρέσει να ξεχνιέσαι με τις ώρες στην κουζίνα δοκιμάζοντας νέες συνταγές, τότε θα λατρέψεις τη σειρά δωρεάν μαθημάτων στο instructables.com και το skillshare.com. Βασικές τεχνικές και skills που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν μάγειρα!

Η έκπληξη που σε περιμένει; Ο Gordon Ramsay έχει ένα πολύ ενδιαφέρον κανάλι στο YouTube όπου δείχνει εύκολες συνταγές!

Φυσικά, μην ξεχνάς πως tips και videos για μαγειρική θα βρεις παντού, απ’ τα social media μέχρι το YouTube και τα websites Ελλήνων και ξένων σεφ!

Δες ακόμα:

#Μένουμε_σπίτι και κάνουμε δωρεάν online μαθήματα σε κορυφαία Πανεπιστήμια

Photo: Pexels

Το άρθρο Τα καλύτερα δωρεάν online classes για γυμναστική, ζωγραφική, φωτογραφία, μαγειρική κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα