Οι καλύτερες ταινίες βασισμένες σε βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020

18:03 30/3/2020 - Πηγή: iPop

Φέτος είναι η χρονιά που αγαπημένα μας βιβλία γίνονται ταινίες. Κι ενώ έχουν περάσει μερικοί μήνες του 2020 κι έχουμε ήδη δει ταινίες βασισμένες σε βιβλία στον κινηματογράφο, όπως το Dolittle, η λίστα με τις κυκλοφορίες στη μεγάλη οθόνη που βασίζονται σε βιβλία είναι μακριά!

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του 2020, μαζί με τα trailers, σε όποιες έχουν ήδη κυκλοφορήσει, και στις παρουσιάζουμε για να δεις κι εσύ τι όμορφα πράγματα θα δούμε στο σινεμά τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες ταινίες βασισμένες σε βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020The Personal
History of David Copperfield

Το αρχικό κείμενο του Charles Dickens είναι περίπου 600 σελίδων, κι όλοι αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει η ταινία με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό χαρακτήρα David Copperfield να σταθεί στο ύψος του κειμένου.

Death on the Nile

O Kenneth Branagh ως Ηρακλής Πουαρό θα πρέπει να λύσει ένα μυστήριο με ένα ερωτικό τρίγωνο, το οποίο κατέληξε να γίνει ένα έγκλημα πάθους! Ανυπομονούμε φυσικά για την ταινία. Δίπλα στον Kenneth Branagh βρίσκονται οι Gal Gadot, Armie Hammer, Russell Brand, Letitia Wright και πολλοί άλλοι.

The Woman in the Window

Η ταινία έρχεται να συναντήσει τους φανς του Gone Girl, όμως, το σίγουρο είναι ότι δεν θα κερδίσει μόνο αυτούς. H Amy Fox, μια αγοραφοβική ψυχοθεραπεύτρια, γίνεται μάρτυρας ενός γεγονότος που δεν θα έπρεπε.

The Turning

Πρόκειται για τη μεταφορά μιας απ’ τις πιο γνωστές ιστορίες φαντασμάτων όλων των εποχών. Η ταινία είναι ήδη διαθέσιμη και πρωταγωνιστής είναι ο Finn Wolfhard του Stranger Things.

Rebecca

To 1940, o Alfred Hitchcock μετέφερε το ομώνυμο μυθιστόρημα της Daphne Du Maurier στον κινηματογράφο. Τώρα, το Netflix κάνει το remake, παίρνοντας ένα πολύ μεγάλο ρίσκο.

Dune

Μετά το 1984, το Dune επιστρέφει φιλοδοξώντας να κερδίσει τους λάτρεις των sci-fi ταινιών. Βρισκόμαστε στο έτος 10191 και το πιο πολύτιμο υλικό στο σύμπαν θεωρείται το μπαχάρι που παρατείνει τη ζωή και επεκτείνει τη συνείδηση. Το μπαχάρι όμως βρίσκεται μόνο στον πλανήτη Dune, που οι κάτοικοί του μένουν μέσα στα βράχια περιμένοντας ένα Μεσσία που θα έρθει, κατά τις γραφές, για να τους οδηγήσει στην αληθινή ελευθερία.

Δες ακόμα:

Σειρές και ταινίες που πρέπει να δεις τώρα που #μενουμεσπιτι !

Το άρθρο Οι καλύτερες ταινίες βασισμένες σε βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα