Τα hair color trends του 2020: Αυτά αγαπήσαμε!

18:00 4/12/2019 - Πηγή: iPop

Δες το calendar σου: Το 2020 βασικά είναι ήδη εδώ. Κι ενώ όλοι μιλάμε για νέα ξεκινήματα και μια φρέσκια αρχή, ξέρεις τι άλλο θα έπρεπε να σκέφτεσαι; Το χρώμα των μαλλιών σου! Τα hair color trends του 2020 είναι εδώ και εμείς ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις έμπνευση!

Το 2020

είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, αφού τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Κράτα σημειώσεις και πήγαινε στον hair colorist σου να συζητήσετε μαζί τις λεπτομέρειες!

Τα top hair color trends του 2020Silver Blonde

View this post on Instagram

Silver Ice❄ #whiteblonde #colorist #balayage #blend #ombre #hairsalon #hairgoals #silverblonde #foilayage #hairstyle #blondehighlights #whitehair #silverhair #olaplex #blondehair #hairstylist #kerastase #coolblonde #belvaros #budapest #vaciutca #fodrasz #blondebalayage #hairpainter #ombrebalayage #blondeperfection #instahair #foilhighlights #rootshadow #rootmelt

A post shared by NOIR HAIR BUDAPEST (@noir_hair_) on Nov 24, 2019 at 5:49am PST

Αν δεν θέλεις να το πας τελείως στο silver το 2020, αυτή η ξανθιά αίσθηση ανάμεσα στο ασημί θα κάνει το αποτέλεσμα πιο ήπιο και εσένα να κοιτάς λιγότερο σοκαρισμένη τον εαυτό σου στον καθρέφτη όταν δεις τα μαλλιά σου. Είναι το τέλειο χρώμα εάν σου πηγαίνουν οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μαλλιών και το 2020 θα είναι super popular.

Lilac

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα