Τα do’s και τα don’ts για υγιή και λαμπερά μαλλιά απ’ τον hairstylist της Meghan Markle

13:16 10/3/2021 - Πηγή: iPop

Θες υπέροχα και λαμπερά μαλλιά σαν αυτά των διασήμων; Ο κομμωτής της Meghan Markle σου δίνει όλα τα tips που χρειάζεσαι για τα μαλλιά σου, αποκαλύπτοντας μυστικά που δεν έχεις ξανακούσει.

Ο κομμωτής της Meghan Markle, George Northwood, είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα καλοφτιαγμένα και περιποιημένα μαλλιά της που βλέπουμε σε κάθε της εμφάνιση. Ο ίδιος νιώθει ευγνώμων που συνεργάζεται τόσο με τη Meghan όσο και με τον Harry τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει δηλώσει

«Έχω απολαύσει κάθε λεπτό να συνεργάζομαι με αυτό το καταπληκτικό ζευγάρι που όχι μόνο υπερασπίζεται τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά με έχει διδάξει τόσο πολύ για την ποικιλομορφία, την ισότητα και τη σημασία της καλής ψυχικής υγείας».

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό στη Vogue ο γνωστός hairstylist αποκάλυψε τα μυστικά που θες να ξέρεις για λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Όχι στο επιτηδευμένο

Όπως φαίνεται και από τη Meghan Markle, τα μαλλιά φαίνονται πιο κομψά και φυσικά αβίαστα, αν είναι πιο χαλαρά, όχι πολύ ίσια ή υπερβολικά σγουρά, καθώς το στυλ είναι πιο φυσικό και τα μαλλιά δείχνουν πιο υγιή. Επίσης, αυτά τα looks μπορούν να καμουφλάρουν κάποιες ατέλειες, όπως η ψαλίδα στις άκρες. Οπότε μην το παρακάνεις με το styling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Ναι στον όγκο στα μαλλιά

«Ένα καλό spray για να δημιουργήσεις όγκο ή υφή μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική βάση για το χτένισμά σου» επισημαίνει ο George Northwood, ενώ συνεχίζει λέγοντας «Αφού το ψεκάσεις στα μαλλιά σου, μετά δημιούργησε χαλαρά waves με ένα ψαλίδι για μπούκλες που θα προσθέσουν κίνηση και ζωντάνια στο hairlook σου». Αυτά τα προϊόντα για όγκο μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια, ακόμα κι αν είναι ταλαιπωρημένα.

Όχι στην ισιωτική, ναι στο ψαλίδι για μπούκλες

Η ισιωτική μπορεί να προκαλέσει στατικό ηλεκτρισμό στα αδύναμα μαλλιά, τα οποία φαίνονται συνεπώς λιγότερο φυσικά. Από την άλλη πλευρά, ένα ψαλίδι για μπούκλες μπορεί να δώσει περισσότερο όγκο και ζωντάνια, όπως εξηγεί ο κομμωτής της Meghan Markle.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ναι στο τακτικό κούρεμα

Το κούρεμα πρέπει να γίνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα για το καλό της υγείας των μαλλιών σου. Έτσι, θα φαίνονται πάντα πιο φρέσκα, ανανεωμένα και περιποιημένα. Μην ξεχνάς πως είναι και ο καλύτερος τρόπος για να μακρύνουν σωστά τα μαλλιά σου και να είναι υγιή.

Ναι στη μάσκα μαλλιών

Μια αναζωογονητική μάσκα μαλλιών είναι, αναμφίβολα, χρήσιμη. Ο George Northwood εξηγεί πως «Μια θεραπεία βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης θα αναζωογονήσει τα ξηρά, φριζαρισμένα μαλλιά». Μια καλή μάσκα, λοιπόν, που χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο λαμπερά, υγιή, δυνατά και περιποιημένα, καθιστώντας τα λιγότερο εύθραυστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Όχι στη θερμότητα

«Μετά το πρώτο lockdown παρατήρησα μια τεράστια βελτίωση στην κατάσταση των μαλλιών πολλών πελατών μου. Μέρος αυτού οφειλόταν στην έλλειψη θερμότητας και στη μειωμένη χρήση ισιωτικών, καθώς οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το θερμικό στυλ και στέγνωναν τα μαλλιά τους πιο φυσικά» αναφέρει ο γνωστός hairstylist. Προσοχή, λοιπόν, στη θερμότητα για την υγεία των μαλλιών σου.

Tips για υγιή μαλλιά στην καραντίνα & λάθη που κάνουμε… απ’ τον Βασίλη Διαμαντόπουλο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα do’s και τα don’ts για υγιή και λαμπερά μαλλιά απ’ τον hairstylist της Meghan Markle εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα