Ναι, ο σκύλος σου έχει μυστικά από σένα κι αυτά είναι 6 απ΄αυτά!

19:11 9/3/2021 - Πηγή: iPop

Νομίζεις ότι στα λέει όλα ο σκύλος σου; Ή βασικά για να το πάρουμε ανάποδα: Τα λες όλα στον σκύλο σου; Αν απάντησες απευθείας ναι, τότε ξανασκέψου το… Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να “κρύψεις” τα σημάδια μιας γάτας ή ενός άλλου σκύλου από πάνω σου; Πόσες φορές έχεις προσποιηθεί ότι τελείωσαν οι λιχουδιές επειδή δεν γίνεται να του τις δώσεις όλες με τη μια; Πάμε, λοιπόν, τώρα στον τετράποδο φίλο σου… Φυσικά και υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για τον σκύλο σου. Είναι αυτονόητο και δεδομένο.

Το θέμα

τώρα είναι να μάθεις ποια είναι αυτά τα μυστικά που σου κρατάει και δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει ποτέ!

Οι ειδικοί λένε ότι προκαλείς σύγχυση στον σκύλο σου με αυτές τις συμπεριφορές

Πράγματα που δεν ξέρεις για τον σκύλο και δεν θα στα πει ποτέ ο ίδιος, αλλά εμείς στα αποκαλύπτουμε μέσα από δικά του λόγια!

#1 Δεν μου αρέσουν όλα τα κρεβάτια

Όταν διαλέγεις ένα κρεβάτι για μένα, παρακαλώ πρόσεξε πώς κοιμάμαι. Αν μου αρέσει να κοιμάμαι κουλουριασμένος, θα εκτιμήσω ένα κρεβάτι- φωλιά. Αν κοιμάμαι συνήθως με τα πόδια σου να προεξέχουν, θα προτιμήσω ένα επίπεδο κρεβάτι. Επίσης, έχεις δει την αδυναμία μου στο κουβερτάκι του καναπέ… Απλά το λέω…

#2 Επειδή κουνάω την ουρά μου…

… δεν σημαίνει ότι είμαι φιλικός ή σε καλή διάθεση. Μπορεί να την κουνάω επειδή είμαι ενοχλημένος ή ακόμα και θυμωμένος. Παρατήρησε λίγο την θέση της ουράς μου… Είναι χαλαρή; Είμαι χαρούμενος! Είναι ψηλά και άκαμπτη; Είμαι πολύ ενθουσιασμένος!

Artem Beliaikin/Pexels

#3 Μου αρέσει να με προκαλείς!

Κρύψε μου λιχουδιές σε όλο το σπίτι και άφησέ με να τις ανακαλύψω! Βάλε μου να παίξω παιχνίδια που χρειάζονται σκέψη. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, τα αγαπώ!

Πάρε εδώ ιδέες για παιχνίδια!

#4 Μην με ταϊζεις τόσο πολύ

Το ήξερες ότι το 53% των σκύλων στην Αμερική είναι υπέρβαρα; Δεν θέλεις να πάθω αρθρίτιδα, καρδιακές παθήσεις, καρκίνο ή να πεθάνω πρόωρα, γι’ αυτό σε παρακαλώ μην μου δίνεις υπερβολική τροφή. Πρέπει να το ελέγξεις εσύ αυτό, γιατί εγώ όσο και να μου δώσεις θα το φάω!

#5 Μπορεί να είμαι μεγάλος, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχω την ανάγκη σου!

Μεγαλώνω κι αυτό σημαίνει ότι κοιμάμαι περισσότερο, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξυπνήσω για να πάω βόλτα. Επίσης, θέλω να μάθω νέα κόλπα, δεν τελείωσε η ζωή για εμένα επειδή μεγαλώνω!

Pexels

#6 Ο μεγάλος μας κήπος δεν αντικαθιστά τη βόλτα μου!

Τρελαίνομαι για τον κήπο μας και σ’ ευχαριστώ που έχουμε αυτό το σπίτι. Όμως, μην νομίζεις ότι το να τρέχω στον κήπο, μπορεί να αντικαταστήσει τη βόλτα μου! Την χρειάζομαι κάθε μέρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ναι, ο σκύλος σου έχει μυστικά από σένα κι αυτά είναι 6 απ΄αυτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναι, 6 ΄αυτά,nai, 6 ΄afta