MasterChef: Αποχώρησε χωρίς να δοκιμάσουν καν το πιάτο οι κριτές- Το μοιραίο λάθος που έκανε

11:41 10/3/2021 - Πηγή: iPop

Το Τεστ Δημιουργικότητας έφερε την κάρτα ασυλίας στα χέρια μιας παίκτριας- έκπληξη που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει η Ηρώ απ’ το MasterChef, μετά το μοιραίο λάθος που έκανε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή… Απ’ το Τεστ Δημιουργικότητας με βασικό υλικό την ντομάτα σε διαφορετικές της μορφές, προέκυψαν οι 3 καλύτερες προσπάθειες,

οι οποίες ήταν του Διονύση -ο οποίος ήταν και ο νικητής του Mystery Box- , της Μαρίας και του Τζιοβάνι.

Η Μαρία τελικά κατάφερε να πάρει την κάρτα ασυλίας, την κουζινομηχανή και φυσικά τα πλεονεκτήματα στην ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης, προκαλώντας την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό μας!

Στη συνέχεια, ήρθε η δύσκολη στιγμή όπου οι κριτές έπρεπε να ανακοινώσουν τις πιο αδύναμες προσπάθειες. Ζήτησαν απ’ τους παίκτες που πιστεύουν ότι δεν τα έχουν πάει καλά να πάνε μπροστά και εκεί καταλάβαμε ότι όλοι έχουν αντίληψη. Όσοι έμειναν στους πάγκους ήταν όντως ασφαλείς, ενώ απ’ τους παίκτες που βρέθηκαν μπροστά, τελικά προέκυψαν 3 υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο Κωνσταντίνος, η Ηρώ και η Λία είχαν τα χειρότερα πιάτα, με τον Κωστή να την γλιτώνει τελευταία στιγμή, αφού ήταν η αμέσως επόμενη πιο αδύναμη προσπάθεια.

Η Μαρία αποφάσισε να μην κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, όπως περίμεναν πολλοί για να μπει υποψήφιος ο Κωστής, έτσι οι τρεις τους μαγείρεψαν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Αυτό που κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι υποψήφιοι ήταν ένα απαιτητικό πιάτο με 11 παρασκευές του Μιχάλη Ντουνέτα.

«Το καλαμάρι και οι υφές του. Χτένι, πιτάκι και φύλλο καλαμαριού και μαύρη μαγιονέζα πορτοκαλιού».

Οι τρεις υποψήφιοι είχαν τον χρόνο να παρατηρήσουν το πιάτο αντιγραφής και στη διάθεσή τους 75 λεπτά να το αντιγράψουν.

Αποχώρησε η Ηρώ απ’ το MasterChef μετά το λάθος που έκανε

Η δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη και κανείς παίκτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις παρασκευές. Υπήρχαν πολλές αστοχίες σε όλες τις προσπάθειες, όμως, το λάθος που έκανε η Ηρώ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ήταν εκείνο που έκρινε και το αποτέλεσμα.

Καθώς μαγείρευε η Ηρώ, προσπαθούσε να φτιάξει τον πουρέ όμως δεν υπήρχε η βάση του blender πάνω στο μηχάνημα με αποτέλεσμα να αρχίσει να χύνεται όλο το μείγμα πάνω στον πάγκο. Το χειρότερο που έκανε, όμως, και της κόστισε και την παραμονή της στον διαγωνισμό μαγειρικής, ήταν να μαζέψει μέρος του μείγματος απ’ τον πάγκο και να το συμπεριλάβει στο πιάτο, παρόλο που είχε έτοιμα όλα τα υλικά για να βάλει ξανά στο μπλέντερ.

Όπως είπαν και οι κριτές, αυτή ήταν μια κίνηση πανικού που δεν θα έκανε ενδεχομένως πουθενά αλλού, όμως, η πίεση του χρόνου και η απειρία της, την οδήγησαν σε αυτό το λάθος.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πάνω απ’ όλα και οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν είναι σωστό να δοκιμάσουν το πιάτο της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Δες το trailer με όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο MasterChef: Αποχώρησε χωρίς να δοκιμάσουν καν το πιάτο οι κριτές- Το μοιραίο λάθος που έκανε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα