Όταν η Diana είχε πει στο BBC “Σε αυτόν τον γάμο, ήμασταν τρεις” (Video)

19:57 9/3/2021 - Πηγή: iPop

Ήταν το 1995, όταν η βασιλική οικογένεια είχε κλονιστεί ξανά από αποκαλύψεις σχετικά με το τι συμβαίνει στα… ενδότερα του Παλατιού. Τότε, η συνέντευξη της Diana στο BBC είχε προκαλέσει κάτι ανάλογα με αυτό που προκάλεσε τώρα η συνέντευξη του γιου της, Πρίγκιπα Harry, και της συζύγου του, Meghan Markle, στην Oprah.

O Harry, κατά τη διάρκεια

της συνέντευξής τους, έκανε αναφορά στη μητέρα του, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να επαναληφθεί η ίδια ιστορία με την σύζυγό του, ενώ είπε πως δεν μπορεί καν να φανταστεί πώς ήταν για τη μητέρα του όλο αυτό, που το πέρασε μόνη της.

Φυσικά, μετά τα όσα είπε το ζευγάρι στην Oprah, όλοι έτρεξαν να αναζητήσουν για ακόμα μια φορά την περίφημη συνέντευξη της Diana στο BBC το 1995, όπου είχε μιλήσει για πράγματα και καταστάσεις, οι οποίες έφεραν το Παλάτι αντιμέτωπο με μια τεράστια κρίση.

Τι ακριβώς είχε αναφερθεί στη συνέντευξη της Diana στο BBC το 1995;

Η συνέντευξη, που είχε γίνει μόλις 2 χρόνια πριν τον θάνατο της Πριγκίπισσας, είχε κάνει διάσημο τον Βρετανό δημοσιογράφο Martin Bashir κι είχε καθηλώσει 22 εκατομμύρια Βρετανούς που την είχαν παρακολουθήσει.

Τότε, η Diana είχε χωρίσει απ’ τον Κάρολο, όμως, το διαζύγιο δεν είχε βγει ακόμα. Τότε, ήταν η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε βγει να μιλήσει για πράγματα που μέχρι πρότινος δεν τολμούσε κανείς να αγγίξει δημοσίως.

Οπλισμένη με θάρρος και ειλικρίνεια, η Πριγκίπισσα Diana είχε αναφερθεί σε όλες τις δυσκολίες να προσαρμοστεί στον ρόλο της θέσης της, ενώ είχε αποκαλύψει σκληρές αλήθειες για τον σύζυγό της.

Η ατάκα που έμεινε απ’ την συγκεκριμένη συνέντευξη και έπαιζε την επόμενη μέρα σε όλα τα πρωτοσέλιδα ήταν μια: “Σε αυτόν το γάμο, ήμασταν τρεις”.

Μερικές απ’ τις ομοιότητες ανάμεσα στα όσα είπε η Meghan και η Diana

Και οι δύο μίλησαν για το θέμα της ψυχικής υγείας

Όπως η Meghan Markle μίλησε ανοιχτά για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε και τις ψυχολογικές δυσκολίες που πέρασε, έτσι και η Diana είχε πει:

Όταν κανείς δεν σε ακούει, ή αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε ακούει, όλα αρχίζουν να συμβαίνουν. Για παράδειγμα, έχεις τόσο πολύ πόνο για τον εαυτό σου που προσπαθείς να τον βλάψεις. Στην πραγματικότητα έκλαιγα γιατί ήθελα να βελτιωθώ για να προχωρήσω και να συνεχίσω το καθήκον μου ως γυναίκα, μητέρα, πριγκίπισσα της Ουαλίας

Και οι δύο αναφέρθηκαν στην τεράστια πίεση απ’ τα media

Τα media και στην περίπτωση της Meghan και της Diana, έχουν δείξει το χειρότερο πρόσωπό τους. Όπως χαραακτηριστικά είχε πει η Diana:

Η πιο τρομακτική πτυχή ήταν η προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Όταν άρχισαν να στρέφονται περισσότερο προς εμένα αντί του συζύγου μου, προέκυψαν προβλήματα. Με την προσοχή των μέσων ενημέρωσης ήρθε πολλή ζήλια. Εξαιτίας αυτού προέκυψαν πολλές επιπλοκές

Παράλληλα, είχε αναφερθεί στον “πόλεμο” απ’ τα Μέσα κάνοντας λόγο για μια ολόκληρη καμπάνια εναντίον της.

Και οι δύο είπαν πως κανείς δεν τους έδειξε τι πρέπει να κάνουν

Στη συνέντευξη με την Oprah, ακούσαμε την Meghan να λέει ότι δεν ήξερε καν πώς να υποκλιθεί και της έδειξε ο Harry 10 λεπτά πριν τη συνάντησή της με τη Βασίλισσα.

Η Diana είχε μιλήσει επίσης για το ίδιο θέμα, λέγοντας:

Κανείς δεν με έβαλε κάτω με ένα κομμάτι χαρτί να μου πει ότι αυτά είναι όσα περιμένουμε από σένα

Η διευκρίνιση της Oprah για τις αποκαλύψεις που έκαναν Meghan και Harry

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όταν η Diana είχε πει στο BBC “Σε αυτόν τον γάμο, ήμασταν τρεις” (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Diana, BBC “Σε, ” Video,otan, Diana, BBC “se, ” Video