Τα ασχημόπαπα celebrities που έγιναν κύκνοι μεγαλώνοντας | Photo

12:25 19/8/2019 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε φωτογραφίες από τα παιδικά μας χρόνια που θέλουμε να κρύψουμε και να μην τις ανακαλύψεις κανείς… γιατί δεν ήμασταν όλοι μοντέλα στα νιάτα μας. Celebrities σε μικρή ηλικία που από ασχημόπαπα έγιναν κύκνοι. 

Υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν πως όσο «άσχημος» είσαι μικρός, τόσο πιο όμορφος γίνεσαι μεγαλώνοντας. Είναι κι αυτή μια οπτική που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.

Και γι’ αυτό σου έχουμε μια σειρά από celebrities σε μικρή ηλικία που ήταν λιγάκι ασχημόπαπα και πλέον, όχι μόνο έχουν γίνει κύκνοι αλλά τα πρόσωπά του παίζουν παντού και κερδίζουν εκατομμύρια από

αυτό. Δεν ήταν πάντα έτσι, όμως…

Celebrities σε μικρή ηλικία που ήταν… ασχημόπαπα!Margot Robbie

© Jimmy Kimmel Live / ABC / YouTube   © River / MEGA / EAST NEWS

Πολλοί άνθρωποι θυμούνται την Margot χάρη στο Harley Quinn από το Suicide Squad. Ποιος θα μπορούσε να μαντέψει ότι σε ηλικία 13 ετών, αυτή η ηθοποιός ήταν μια μελαχρινή που φορούσε γυαλάκια και σιδεράκια; Αλλά τα χρόνια πέρασαν και η Margot μεγάλωσε και άλλαξε. Και τώρα, δεν είναι μόνο μια ηθοποιός του Χόλιγουντ, αλλά ένα αστέρι μεγάλο ταλέντο (δες την ταινία «I, Tonya», αν δεν την έχεις δει).

Anne Hathaway

© annehathaway / Instagram   © LCLA/Broadimage/Broad Image/East News

Όλοι θυμούνται την απίστευτη μεταμόρφωση της Anne Hathaway στο The Princess Diaries. Είναι απίστευτο, αλλά στην πραγματικότητα αντιμετώπισε παρόμοια μεταμόρφωση και στη… ζωή της, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία. Σήμερα, η ηθοποιός μεγαλώνει έναν γιο και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Παράλληλα, έχει ήδη Emmy, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Όσκαρ!

Dakota Johnson

Embed from Getty Images

Η Dakota Johnson, η οποία πρόσφατα έγινε και το θέμα συζήτησης λόγω του κενού στα δόντια, ήταν ένα άλλο κορίτσι όταν ήταν μικρή! Η ντροπαλή αλλά γοητευτική Anastasia Steele στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, όταν ήταν μικρή δεν ήταν και η πιο όμορφη της παρέας αλλά άνθισε!

Kate Hudson

© pacificcoastnews.com / EAST NEWS   © AFP / EAST NEWS

Η Kate Hudson ήθελε να γίνει ηθοποιός από τότε που ήταν πολύ μικρή και περνούσε χρόνο με τη μητέρα της και τον πατριό της (Goldie Hawn και Kurt Russel). Με τα χρόνια, η Kate άρχισε να εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη και φιλόδοξη γυναίκα και τελικά τα κατάφερε και μέχρι σήμερα έχει παίξει σε δεκάδες πραγματικά επιτυχημένες ταινίες.

Drew Barrymore

Embed from Getty Images

© Gregg DeGuire/PictureGroup/EAST NEWS

Η Drew Barrymore γεννήθηκε διάσημη αφού στην ηλικία των 6 βγήκε η ταινία του Steven Spielberg, The Extra-Terrestrial. Είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψεις το μέλλον των ηθοποιών ειδικά από τότε που είναι ακόμη παιδιά. Υπάρχουν όμως μερικά αστέρια που καταφέρνουν να ξεπεράσουν όλες τις δύσκολες στιγμές της εφηβείας και να φτάσουν και πάλι στην κορυφή. Η Drew είναι σίγουρα ένα από αυτά!

Mindy Kaling

© mindykaling / Instagram   © mindykaling / Instagram

H Mindy Kaling είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και κωμικός με ρίζες από την Ινδία. Πήρε τον πρώτο της ρόλο το 2004 στην ταινία, The 40-Year-Old Virgin. Σήμερα, η Mindy ασχολείται με ταινίες, γράφει σενάρια και εργάζεται ως σκηνοθέτης και παραγωγός.

Katie Holmes

Η εκπληκτικά όμορφη Katie Holmes που γοητεύει τον όμορφο ηθοποιό Tom Cruise δεν ήταν πάντα όμορφη. Αλλά τώρα, στην ηλικία των 40 ετών, είναι μια καταπληκτική γυναίκα με φυσική ομορφιά! Μάλιστα, η Katie δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ ή φίλτρα, δείχνοντας στους followers της ότι είναι πολύ πραγματικά ελκυστική όπως είναι!

Adele

© adele / Instagram   © John Shearer / Invision / AP / East News

Η Adele με την υπέροχη φωνή της έχει πολλές φορές μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness για πολλά από τα επιτεύγματά της. Στο παρελθόν, ανησυχούσε υπερβολικά για το σώμα της, αλλά τώρα όλοι της οι φόβοι έμειναν στην παιδική ηλικία. Η Adele είναι μια όμορφη γυναίκα με αυτοπεποίθηση που της αρέσει το καλό κρασί και απολαμβάνει το νόστιμο φαγητό!

Το άρθρο Τα ασχημόπαπα celebrities που έγιναν κύκνοι μεγαλώνοντας | Photo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα