Η επιστροφή του Ντάνου στη θάλασσα «έριξε» το Instagram!

09:53 19/8/2019 - Πηγή: iPop

Αν ψάχνεις να βρεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες, δε θα τον βρεις! Επέστρεψε ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος στη Σκιάθο για το αγαπημένο του «άθλημα». 

Μπορεί οι υποχρεώσεις του ως ηθοποιός να είναι πλέον αυξημένες, όμως ο νικητής του πρώτου Survivor δεν παρέλειψε να επιστρέψει στο αγαπημένο του νησί, προκειμένου να ασχοληθεί με την επιχείρηση

με θαλάσσια σπορ που διαθέτει.

Οι εμφανίσεις του στο «Τατουάζ» τελείωσαν, το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το έκανε και αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεταφέρθηκε -όπως κάθε καλοκαίρι- στην όμορφη Σκιάθο.

Να θυμίσουμε πως ο Ντάνος ασχολείται πλέον και με τον κινηματογράφο μέσα από την ταινία που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής με τίτλο «Χαλβάη 5-0». Ο νικητής του πρώτου Survivor έχει τη δυνατότητα για ακόμα μία φορά να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην υποκριτική.

Ο Ντάνος στη Σκιάθο

Μόλις, λοιπόν, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, ο Ντάνος δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη, τη θάλασσα, και να ασχοληθεί με την επιχείρησή του με θαλάσσια σπορ στη Σκιάθο. Φυσικά και δεν παρέλειψε να δείξει μέσα από τα social media τη λατρεία του για τη θάλασσα και το νησί της Σκιάθου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος άφησε για ακόμα μία φορά το κοινό του -κυρίως το γυναικείο- με το στόμα ανοιχτό. Μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε, αναδεικνύεται το καλοσχηματισμένο και γυμνασμένο του σώμα τη στιγμή που ο ίδιος οδηγεί ένα σκάφος της επιχείρησής του.

View this post on Instagram

On duty #focused #beachlife #danoslife

Keywords
Τυχαία Θέματα