Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2019)

08:01 19/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2019):Κριός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα

σε εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας γεμίσει με ενέργεια, και αυτό για εσάς σημαίνει ένα μόνο πράγμα, δράση. Επίσης η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στους αγαπημένους σας, ενώ θα γίνεται οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ.

Ταύρος

Ημέρα χαμηλής ενέργειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  ότι θα είναι η σημερινή  για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναβάλετε για λίγο τις απαιτητικές δραστηριότητες και να ασχοληθείτε μόνο με όσες δεν χρειάζονται μεγάλα ενεργειακά φορτία.  Επίσης η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να περάσετε τις θέσεις σας στους δικούς σας ανθρώπους.

Δίδυμοι

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι σήμερα θα περάσετε όμορφα με φίλους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό και κατανοητό.

Καρκίνος

Με την εξέλιξη της καριέρας σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

Λέων

Μια πολύ ευχάριστη ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό. Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠαρθένοςΜε τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια, Ασφαλιστικά Ταμεία). Πολύ σημαντική θα είναι για εσάς η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις.Ζυγός

Με τις προσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τον / την ερωτικό σας σύντροφο τα ζητήματα που σας απασχολούν στις σχέσεις σας. Επίσης η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας στους φίλους σας.

Σκορπιός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας ώστε να είστε αποτελεσματικοί. Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια συζήτηση στο χώρο της εργασίας σας.

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την σημερινή ημέρα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια για το μέλλον στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα. Πολύ σημαντική θα είναι για εσάς και τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, αφού θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις.

Υδροχόος

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συζητήσεις και απρόσμενες συναντήσεις. Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα, και η οποία θα σας βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Ιχθείς

Πιο ήρεμοι και χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία με επιτυχία. Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ώστε να επανέλθει το καλό κλίμα που υπήρχε πριν μεταξύ σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα