Τα 20 ψέματα που λέμε όλοι στους συντρόφους μας -Για πόσα είσαι ένοχος;

13:23 8/3/2017 - Πηγή: iPop

Τα 20 ψέματα που λέμε όλοι στους συντρόφους μας σύμφωνα με την επιστήμη! Για πόσα είσαι ένοχος;

Όλοι λέμε λευκά ψέματα κάποια στιγμή στη ζωή μας. Για την ακρίβεια καμία ανθρώπινη σχέση δεν στηρίζει στο 100% της ειλικρίνειας καθώς και οι δύο σύντροφοι λένε μικρά, αθώα ψέματα μεταξύ τους για να διατηρηθεί η ηρεμία και ο ρομαντισμός στη σχέση.

Και τελικά αποδεικνύεται πως το μεγαλύτερο ψέμα από όλα είναι ότι η ειλικρίνεια είναι το βασικό μιας καλής σχέσης – άλλωστε έρευνες έχουν αποδείξει πως ένας

στους τέσσερις δεν εμπιστεύεται απόλυτα το άλλο του μισό.

Μία πρόσφατη έρευνα η οποία διεξήχθη με δείγμα της τάξεως των 2.000 ανθρώπων σχετικά με την ειλικρίνεια στη σχέση κατέληξε στα 20 πιο συχνά ψέματα που λέμε στον σύντροφό μας και σε μερικά άκρως εντυπωσιακά στατιστικά αποτελέσματα.

Περίπου το 25% των ανθρώπων δεν εμπιστεύονται το πρόσωπο που μοιραζόνται τη ζωή τους, το 15% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει πει ένα ψέμα για να ξεκινήσειμία σχέση, ένας στους 3 συνεχίζει να λέει ψέματα σε καθημερινή βάση. Μόλις τα 2/3 των ερωτηθέντων απάντησαν πως εμπιστεύονται τον σύντροφο τους και πιστεύουν πως θα είναι πιστός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είμαστε όλοι μας ένοχοι για τουλάχιστον κάποια από τα 20 πιο κοινά ψέματα που λέγονται μέσα στη σχέση.

Πόσα θα τικάρεις στην δική σου λίστα από τα παρακάτω;

Το top 20:ΑκούωΔεν έχω κάτι μαζί σουΉπια μόνο ένα ποτόΔεν είδα το μήνυμα/αναπάντητηΔεν σε παχαίνει αυτό…Ακολουθώ κατά γράμμα τη δίαιταΕίχα οργασμόΑυτό το ρούχο δεν είναι καινούριο (Δεν πήγα πάλι για ψώνια)Όχι, τα οπίσθια σου δεν φαίνονται μεγαλύτεραΔεν χάζευα το σώμα τηςΔεν το έσπασα εγώΉμουν έξω με φίλουςΣυμπαθώ τους φίλους σουΔεν φοράω το δώρο σου γιατί το έχω για ειδικές περιστάσειςΛατρεύω την μαγειρική σουΔεν έφαγα εγώ το τελευταίο σοκολατάκιΔεν σε έχω απατήσει ποτέΣυμπαθώ τους γονείς σουΔεν έχω παρελθόν με αυτόν/ηΔεν γρατσούνισα εγώ το αμάξι

The post Τα 20 ψέματα που λέμε όλοι στους συντρόφους μας -Για πόσα είσαι ένοχος; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
-Για,-gia