Είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η πασίγνωστη ηθοποιός της φωτογραφίας

11:38 8/3/2017 - Πηγή: iPop

Είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η πασίγνωστη ηθοποιός της φωτογραφίας η οποία «πείραξε» το πρόσωπό της για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

Και όμως, η πασίγνωστη Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία παραμόρφωσε τελείως το πρόσωπο της σε επίπεδο να μην μπορεί να αναγνωριστεί εύκολα, είναι η Marion Cotillard!

Η ηθοποιός επεφύλασσε μια έκπληξη στους θαυμαστές της στο Instagram καθώς το βράδυ της Τρίτης ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες οι οποίες προκάλεσαν τρόμο στους θαυμαστές της.

Η

πανέμορφη γαλλίδα εμφανίστηκε έχοντας κάνει μπότοξ στα χείλια της. Στις φωτογραφίε ςμάλιστα η Marion Cotillard ποζάρει με duckface, τονίζοντας το μπούστο της και κοιτάζοντας παιχνιδιάρικα τον φακό.

Βεβαίως, αυτή η αλλαγή, η οποία πιθανότατα δεν είναι μόνιμη αλλά προϊόν μακιγιάζ ή προσθετικών, έγινε στα πλαίσια της νέας ταινίας “Rock n Roll” στην οποία συμπρωταγωνιστήσει με τον σύζυγό της Guillaume Canet.

Και επειδή η Marion Cotillard είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον χώρο της showbiz, ας δούμε και μερικές φωτογραφίες της.. πριν πειράξει την εμφάνιση της!

The post Είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η πασίγνωστη ηθοποιός της φωτογραφίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα