Σύλληψη γνωστού παρουσιαστή για κλοπή στο Σύνταγμα

09:31 2/8/2019 - Πηγή: iPop

Η σύλληψη γνωστού παρουσιαστή για κλοπή στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με το περιστατικό να έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες μέρες αργότερα. Τι ακριβώς συνέβη;

Στη σύλληψη γνωστού παρουσιαστή προχώρησαν οι Αρχές

για κλοπή στο Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, ο άνδρας επιχείρησε να αρπάξει το κινητό μιας 29χρονης κοπέλας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας ενώ ήταν πάνω στη μηχανή του.

Ο παρουσιαστής, ηθοποιός και πρώην μοντέλο είχε και συνεργάτη, καθώς αυτός οδηγούσε τη μηχανή και ο συνεπιβάτης πήρε το κινητό της νεαρής γυναίκας μέσα απ’ τα χέρια της.

Πώς οδηγήθηκαν στη σύλληψη γνωστού παρουσιαστή

Πώς τον συνέλαβαν; Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, υπήρχε ο κόσμος ο οποίος ξεκίνησε να φωνάζει και επιχείρησε να σταματήσει τους δύο άνδρας.

Η ομάδα ΔΙΑΣ που έκανε περιπολία στην περιοχή κινητοποιήθηκε καθώς κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη και προχώρησε στη σύλληψη των δύο ανδρών, οι οποίοι πλέον είναι ελεύθεροι. Ειδικότερα, πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως, και λίγες ώρες μετά και ύστερα από εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ποιος είναι ο γνωστός παρουσιαστής;

Στη δεκαετία του ’90 χαρακτηριζόταν ως ζεν πρεμιέ. Συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Οι μεν και οι δεν» και η «Μαρία η άσχημη», αλλά και σε εκπομπές όπως το «Μεταξύ μας» και το «Super Star» το 2002 στο Star.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ ο ίδιος σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως είχε νοσηλευτεί σε 11 κέντρα απεξάρτησης ενώ επισκεπτόταν ψυχιάτρους, μέχρι που διαγνώστηκε πως έπασχε από χρόνια διπολική διαταραχή.

Ποιο είναι το θύμα;

Όπως έγινε γνωστό το θύμα της κλοπής ήταν μια 29χρονη δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, η οποία με δύο αναρτήσεις της αναφέρθηκε στο περιστατικό.

Η ίδια μιλώντας στο wepost.gr, ανέφερε πως ο 58χρονος παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η 29χρονη όπως είπε, περίμενε στη στάση της Βασιλίσσης Όλγας, στο Σύνταγμα. Έγραφε μήνυμα στο κινητό της είδε ξαφνικά έναν άνδρα που οδηγούσε μηχανή κι είχε συνεπιβάτη έναν φίλο του, να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Η ίδια έτρεξε πίσω από τη μηχανή κι όπως δήλωσε όσοι βρέθηκαν στο σημείο την άκουσαν να φωνάζει και τότε σταματήσαν τους δράστες και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αναρτήσεις της 29χρονης στο Facebook:

Το άρθρο Σύλληψη γνωστού παρουσιαστή για κλοπή στο Σύνταγμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα