Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μη μαδάει ο σκύλος σου!

19:12 1/8/2019 - Πηγή: iPop

Σίγουρα μαδάει ο σκύλος σου -άλλοι μαδάνε περισσότερο κι άλλοι λιγότερο- και είναι λιγάκι εκνευριστικό. Βρήκαμε την πιο επική… «στολή» για τον σκύλο σου. 

Μαδάει ο σκύλος σου; Μην ανησυχείς γιατί υπάρχει λύση. Εσύ και ο σκύλος σου είστε αχώριστοι, πηγαίνετε

παντού μαζί και είναι λογικό μερικές φορές τα ρούχα σου να γεμίζουν με μικρές τριχούλες.

Κι όταν είστε σπίτι είναι λιγότερο εκνευριστικό… όταν πηγαίνεις, όμως, στη δουλειά και οι τριχούλες αυτές δεν έχουν φύγει ακόμα; Τότε πρέπει να εξηγείς πως ο σκύλος σου μαδάει λιγάκι και σε γεμίζει με τριχούλες.

Πλέον, βρέθηκε η πιο αποτελεσματική λύση και αυτή είναι μια… στολή! Συγκεκριμένα, μια ολόσωμη στολή για τον σκύλο σου είναι αυτό που χρειάζεσαι. Εντάξει, μπορεί να μοιάζει λίγο με στολή δύτη ή με στολή για αερόβια γυμναστική και η θέα του σκύλου με αυτό το ρουχισμό μπορεί να είναι λίγο αστεία, αλλά σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια και δεν θα ξαναδείς τριχούλες στα ρούχα σου ή στον καναπέ.

Η συγκεκριμένη στολή ονομάζεται Shed Defender και μπορείς να το βρεις στο Amazon. Κρατάει τις τρίχες μακριά από τα καθαρά πατώματα, το κρεβάτι, τον καναπέ και το λευκό σου T-shirt. Είναι ελαστική και μπορεί να φορεθεί σε κάθε σκύλο!

Amazon

Πολύ περισσότερο, όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθούν ο κνησμός ενώ λειτουργεί και ως φραγμός για τη λάσπη και τη βρωμιά. Αν και δεν της φαίνεται… είναι πολύ άνετη και ο σκύλος σου θα προσαρμοστεί αμέσως! Άλλωστε μπορείς να τη βρεις σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα.

Αν ο σκύλος σου, λοιπόν, έχει τραυματιστεί, αν αφήνει τρίχες παντού, αν είχε μια αλλεργία ή αν είχε μια δερματική πάθηση, τότε είναι η καλύτερη προστασία. Παράλληλα, το προστατεύει και από το κρύο το Χειμώνα.

Αν σου φαίνεται λίγο… σκληρό και σαν μια τιμωρία, να σου πούμε πως η συγκεκριμένη στολή είναι αποδεκτή από τους κτηνιάτρους καθώς το ύφασμά του είναι πολύ μαλακό και αφήνει το δέρμα του να αναπνέει.

Amazon

Μήπως, λοιπόν, αυτό να είναι το επόμενο δώρο που θα κάνεις στον σκύλο σου;;;

Διάβασε τις εναλλακτικές, γρήγορες και σπιτικές λύσεις αν μαδάει ο σκύλος σου. 

Credits: Pixabay

Το άρθρο Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μη μαδάει ο σκύλος σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα