Η σκέψη που βασανίζει τους ενήλικες περισσότερο από κάθε άλλη!

18:37 1/8/2019 - Πηγή: iPop

Οι καθημερινές σκέψεις ποικίλουν και ούτε που βρίσκουμε τον χρόνο πολλές φορές να τις επεξεργαστούμε. Τι σκέφτονται περισσότερο οι ενήλικες;

Οι καθημερινές σκέψεις διαδέχονται η μια την άλλη, αλλά είναι και ορισμένες που έρχονται και ξανάρχονται στο νου μας, χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε.

Αυτό που έδειξε νέα έρευνα, είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, είναι το σεξ! Ναι, οι περισσότεροι ενήλικες σκέφτονται το σεξ περισσότερες από 8 φορές την ημέρα κατά μέσο όρο.

Στη συγκεκριμένη έρευνα από την Pure Romance συμμετείχαν

2,000 ενήλικες και ρωτήθηκαν πόσο συχνά συνειδητά σκέφτονται και μιλούν για το σεξ. Βρήκαν, λοιπόν, πως ένας άνθρωπος μιλά για το σεξ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατά μέσο όρο 5 φορές την ημέρα.

Ένα σημαντικό ποσό των συμμετεχόντων (65%) δήλωσε πως ήταν άνετο να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή με άλλους και το 29% είπε πως νιώθουν πολύ άνετα να μιλούν για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες.

Παράλληλα, η ίδια έρευνα έδειξε πως -όπως είναι επόμενο- οι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο άνετα να μιλούν για το σεξ με τον σύντροφό τους, ενώ παράλληλα, τρεις στους πέντε συμμετέχοντες είπαν πως συχνά συζητούν για το σεξ με τον καλύτερό τους φίλο.

Αλλά γιατί οι άνθρωποι μιλούν για το σεξ τόσο πολύ; Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, πάνω από το μισό των συμμετεχόντων, το 54%, είπε πως ζητούν συμβουλές από άλλους για το πώς να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο κρεβάτι. Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι ζητούν μια συμβουλή και με εναλλακτικούς τρόπους. Το 43% δήλωσε πως διαβάζουν για συμβουλές στο σεξ από άρθρα online και το 32% των συμμετεχόντων είπε πως διαβάζουν για το σεξ σε περιοδικά ενώ βρίσκονται στο… μπάνιο!

Όπως αναφέρει βέβαια και η έρευνα, το να μιλάς ανοιχτά για το σεξ είναι πολύ σημαντικό καθώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το θεωρούν ταμπού. Αν είμαστε ειλικρινείς για τη σεξουαλική επιθυμία και την σεξουαλική υγεία -ακόμη κι αν πρόκειται για μια απλή συζήτηση με φίλους- τότε πολεμάμε αυτό το ταμπού, με κάθε μια συζήτηση.

Η πλειονότητα των συμμετεχόντων (59%) είπε επίσης, πως χρησιμοποιούν sex toys προκειμένου να ενισχύσουν την απόλαυσή τους. Επίσης, πολλοί από τους συμμετέχοντες δήλωσαν πως το σεξ δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστο όσο θα το ήθελαν με το 49% να παραδέχεται πως είχε μια άτυχη στιγμή, μια αποτυχία. Προς μεγάλη έκπληξη, το 44% από αυτούς που είχαν μια αποτυχία είπαν πως το συζήτησαν ανοιχτά με τους άλλους.

Photo: unsplash/Thought Catalog

Το άρθρο Η σκέψη που βασανίζει τους ενήλικες περισσότερο από κάθε άλλη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα