Συγκίνηση και χαμόγελα: Έγινε ο πρώτος γάμος στο Μάτι μετά τη φονική πυρκαγιά

08:56 25/6/2019 - Πηγή: iPop

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει απ’ τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τώρα ένα ευτυχές γεγονός συνέβη στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, δίπλα από το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα που είχε καεί πέρυσι. Ο πρώτος γάμος στο Μάτι μετά την πυρκαγιά είναι γεγονός!

Το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στο Λύρειο Ίδρυμα γέμισε με χαμόγελα  και συγκίνηση, με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς ν’ αναφέρει πως γεννιέται μια καινούρια ζωή, μέσα απ’ τις στάχτες του προηγούμενου έτους.

Ο γάμος έγινε την Κυριακή 23 Ιουνίου

σε κλίμα συγκίνησης, καθώς η νύφη, σύμφωνα με τη Μητρόπολη, ήταν ένα από τα δεκάδες παιδιά που μεγάλωσαν στο παιδικό ίδρυμα.

«Μέσα από τις στάχτες του προηγούμενου έτους, γεννιέται μια καινούρια ελπιδοφόρα ζωή», σημειώνει η Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει ο ναός, με αφορμή τον γάμο της Όλγας την Κυριακή.

Ως μητέρα της νύφης έδωσε «το παρών» η καθηγουμένη του Ιδρύματος, μοναχή Μαρία, μια εκ των μοναχών της Κοινοβιακής Γυναικείας Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος που λειτουργούν το ορφανοτροφείο όλα αυτά τα χρόνια.

Η μοναχή Μαρία παρέδωσε την Όλγα, η οποία μεγάλωσε στο Ίδρυμα, στον σύζυγό της με την ευχή η νέα ζωή που ξεκινούν να είναι πλημμυρισμένη από αγάπη. Τον γάμο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από ιερείς της περιοχής και άλλους που διατηρούν σχέση με το Μοναστήρι και τα παιδιά.

Το άρθρο Συγκίνηση και χαμόγελα: Έγινε ο πρώτος γάμος στο Μάτι μετά τη φονική πυρκαγιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα