Σταμάτα να πλένεις το πρόσωπο σου όταν κάνεις μπάνιο- Δεν κάνει

17:58 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να πλένεις το πρόσωπο σου όταν κάνεις μπάνιο. Τι σου λέμε τώρα; Σου φαίνεται τελείως περίεργο; Πίστεψε μας δεν είναι.

Το ξέρουμε είσαι πολυάσχολη, αλλά το να πλένεις το πρόσωπο σου την ώρα που κάνεις μπάνιο για να κερδίσεις χρόνο είναι πολύ μεγάλο λάθος. Πρέπει, λοιπόν, να μάθεις το γιατί και φυσικά να κόψεις αυτή την κακή συνήθεια.

Οι λόγοι, λοιπόν, για τους οποίους δεν πρέπει να πλένεις το πρόσωπο σου όταν κάνεις μπάνιο και συγκεκριμένα όταν λούζεσαι είναι δύο.

Το νερό που επιλέγεις για το μπάνιο σου είναι συνήθως πολύ ζεστό και αυτό

φθείρει την επιδερμίδα σου. Μπορεί να «σπάσει» τα αγγεία του προσώπου σου και να φθείρει τα κύτταρα του. Προσοχή! Όταν θα πλένεις το πρόσωπο σου πρέπει να είναι αν όχι κρύο, τουλάχιστον χλιαρό.

Δεύτερος και πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να πλένεις το πρόσωπο σου την ώρα που λούζεσαι είναι το σαμπουάν.

Τα προϊόντα καθαρισμού των μαλλιών τις περισσότερες φορές έχουν πολλά χρωστικές ουσίες οι οποίες ξεραίνουν το πρόσωπο και δημιουργούν έντονα προβλήματα στην επιδερμίδα. Είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν αντιμέτωπη ακόμα και με αλλεργίες γι΄αυτό πρόσεχε.

The post Σταμάτα να πλένεις το πρόσωπο σου όταν κάνεις μπάνιο- Δεν κάνει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα