Η σκληρή απάντηση του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια (video)

15:58 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Σκληρή απάντηση επιφύλαξε, στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος, Βαγγέλης Αποστολάκης.

Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ καταδίκασε το συμβάν και σε σχετική του ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το πρωί της Τρίτης

επισήμανε:

Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ:

«Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρη συνείδηση και απόλυτη προσήλωση στην αποστολή τους, όπως αυτή ορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, από το σύνταγμα και τους νόμους.

Ως εκ τούτου αποτελούν δομικό στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια υπονόμευσης τους είναι ευθεία βολή εναντίον του.

Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση.

Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ
Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας».

Τι συνέβη την Τετάρτη στη Βουλή;

Ένταση σημειώθηκε όταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας, επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο.

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενημέρωνε τα μέλη της για τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό, αλλά και για τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης ανέβασαν τους τόνους και αποκάλεσαν προδότες τον Π. Καμμένο, αλλά και τους επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων που ήταν παρόντες.

Ενώ παράλληλα ο Ηλίας Κασιδιάρης μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του το επεισόδιο.

Αξίζει να τονιστεί πως την Πέμπτη, ο Νίκος Βούτσης κατέθεσε στο επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής ερώτημα για την παράνομη μαγνητοσκόπηση απόρρητης συνεδρίασης.

photo: ΑΠΕ- ΜΠΕ

The post Η σκληρή απάντηση του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα